Elena Merișoreanu a scăpat de COVID-19: „Mi-a afectat un plămân, dar am ieșit cu bine”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Elena Merișoreanu. Foto: Facebook
Elena Merișoreanu. Foto: Facebook

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu s-a infectat cu COVID-19 și a ajuns la spital. Vaccinată fiind, cântăreața a trecut rapid prin boală, deși a rămas cu ceva probleme de sănătate. 

Elena Merișoreanu a povestit experiența avută cu parșiva boală COVID-19. Deși era vaccinată cu schema completă, artista a ajus la spital și a stat internată nouă zile la Institutul „Matei Balș” timp în care a urmat tratament. 

„Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieșit CT–ul bine la plămâni. Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieșit cu zero”, a povestit Elena Merișoreanu, pentru impact.ro. Cântăreața a subliniat că a avut noroc că nu a făcut o formă mai gravă a bolii și le-a transmis un mesaj colegilor, care au acuzat-o că a fost plătită să stea în spital.

„Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit. Nu le doresc să ajungă și ei la spital, să vadă cum e. Boala asta e parșivă”, a transmis Elena Merișoreanu, potrivit sursei citate.

În timp ce era în spital, celebra cântăreață a mărturisit că s-a rugat să scape de boala pe care trebuie cu toții să o luăm în serios. „Sper să mă ajute Dumnezeu să scap. Trebuie să luăm mai în serios COVID”, explica ea, la o zi duăpă ce fusese internată la Institutul Matei Ball, pentru Antena3. 

„Colectivul de aici e nemaipomenit. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine. Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut și o răceală. (...) febră nu am avut, am avut un pic de amețeala, dureri de cap, tuse”, a povestit artista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel