Elena Merișoreanu, pozitivă cu COVID, de pe patul de spital: trebuie să luăm mai în serios această boală

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Artista Elena Merișoreanu a declarat duminică, 19 septembrie, presei că este pozitivă cu COVID, nu se află la Terapie Intensivă și speră să se facă bine în curând.

Cântăreața de muzică populară Elena Merişoreanu a declarat, duminică, 19 septembrie, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu se află la Terapie Intensivă și că trebuie ca oamenii să ia în serios infecția COVID.

"Sunt aşa şi aşa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigaţiile aici, la Matei Balş, am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer şi antigripalul. (...) Colectivul de aici e nemaipomenit. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine. Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut şi o răceală. (...) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse.

Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat Salvarea aseară, m-a adus aici. Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e”, potrivit Antena 3. 

Elena Merișoreanu a fost internată în urmă cu o seară la Institutul Matei Balș din București. Aceasta a fost internată de urgenţă la Institutul Matei Balş din București și este vaccinată anti-COVID cu ambele doze. Elena Merișoreanu a mai fost internată în spital în urmă cu o lună, când a suferit o intervenţie chirurgicală. Ea are 74 de ani și mărturisea că se simţea rău de circa o săptămână, avea o răceală puternică, dar nu s-a gândit la COVID. Fiica acesteia a hotărât să facă un test antigen și cum acesta a ieșit pozitiv a fost chemată salvarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel