Elevii, la școală doar cu declarație pe proprie răspundere semnată de părinți

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Elev, coronavirus, școală
Elev, coronavirus, școală

Elevii ar putea fi acceptați la orele de curs doar cu declarație de la părinți că nu au simptome și că nu au fost în contact cu persoane bolnave.

O serie de măsuri sunt impuse odată cu începerea anului școlar. Printre acestea, elevii și profesorii vor fi obligați să poarte mască, atât la ore cât și în pauze, precum și să păstreze distanța de 1 metru.

De asemenea, notează Digi24, elevii ar putea intra în şcoală doar cu declaraţia pe propria răspundere completată de către părinţi, potrivit căreia copilul nu a prezentat simptome specifice COVID-19, nu a fost diagnosticat cu această boală şi nici nu a venit în contact cu o persoană testată pozitiv în cele 14 zile anterioare începerii şcolii. 

Elevii vor fi supravegheaţi atent de către profesori şi vor fi instruiţi să interacţioneze cât mai puţin între ei. Aceştia nu vor avea voie nici să se mute din bănci sau să schimbe sălile de clasă pe parcursul zilei.
Cursurile vor începe la ore diferite, pentru a se evita aglomerările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel