Elevii, testați la reîntoarcerea din vacanță. Premierul Florin Cîțu: este o soluție bună

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Florin Cîțu a venit joi, 2 martie, într-o conferință de presă, cu propunerea de a testa elevii după ce se reîntorc din vacanță.

Premierul Florin Cîțu a afirmat, într-o conferință de presă, că ar fi bine să fie testați elevii după ce se reîntorc la școală.

”Aş face o propunere domnului ministru al Sănătăţii, ca la întoarcerea copiilor la şcoală, (...) că a fost discuția despre copii care merg acum în vacanţă - aici este şi domnul ministrul al Educaţiei - deci împreună aş vrea să vă uitaţi pe acest aspect, să căutăm resursele, şi vă ajut şi eu să găsim resursele, să-i testăm pe elevi când se întorc la şcoală. Să avem aceste teste non invazive, să testăm câţi mai mulţi dintre ei după această perioadă de vacanță. Cred că este o soluţie bună să ţinem sub control pandemia", a declarat premierul Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel