Femeie de 37 de ani, a născut prematur un băiețel. Nu știa că e gravidă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

După ce a chemat ambulanță că acuza dureri abdominale, o femeie din județul Iași a născut prematur un băiat.

Femeie, naștere prematură. O femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna ieșeană Răducăneni a adus pe lume un băiat. Aceasta a chemat ambulanța deoarece acuza dureri abdominale. Le-a spus medicilor de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași că nu a mai avut ciclu menstrual de doi ani și nu se gândea că ar fi gravidă.

„În UPU, ambulanța a adus o pacientă de 37 de ani, din comuna Răducăneni, o pacientă care a declarat că are dureri abdominale și a fost adusă pentru investigații și tratament în UPU. (...) La preluarea de către echipa medicală, s-a evaluat și s-a făcut examen fizic și medicul de gardă a declarat că este vorba despre o femeie însărcinată, cu o sarcină aproximativă de 7 luni, care avea naștere declanșată, o naștere prematură, care s-a și produs în UPU, în următoarele minute", a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef al UPU SMURD Iași, potrivit digi24.ro.

Băiețelul a avut 1.800 de grame și are acasă doi frați adolescenți. Femeia a spus că acest al treilea copil îl va boteza Tudor, după prenumele medicului care a ajutat-o să nască - Tudor Merticariu, medic specialist urgențe la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel