Femeie în stop cardio-respirator, după dezinsecția făcută într-un bloc din București

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

O femeie în vârstă de 57 de ani a intrat în stop cardio-respirator după o dezinsecția făcută într-un bloc din Capitală.

O femeie de 57 de ani din București a ajuns la spital în stop cardio-respirator, după ce în boc s-a făcut dezinsecție. Un echipaj al Ambulanței a ajuns de urgență la fața locului pentru a o resuscita. 

Femeia nu locuia în blocul respectiv, dar avea grijă de un locatar în vârstă. Ei i s-a făcut rău când a intrat în scara blocului, din cauza mirosului degajat de substanțele folosite de firma care făcea dezinsecția.  

Ea suferea de astm și la mirosul din scara blocului, starea de rău s-a agravat, notează Antena 3. Poliția a ajuns la fața locului pentru a identifica ce s-a întâmplat și ce substanțe au fost de fapt folosite. 

Acesta nu este primul caz de acest fel. În urmă cu paroximativ un an, trei persoane au murit la Timișoara, după ce în bloc s-a făcut deratizare.  Erau doi copii și mama unuia dinte ei, care au prezentat simptomele unei intoxicaţii în urma unei deratizări, anul trecut.

Alte 14 persoane au fost internate la spital. Șeful ISU a declarat la acel moment că în bloc au fost detectate substanțe neurotoxice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel