Focar de coronavirus la o croitorie din Urziceni! 21 de angajate, infectate

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV

21 din cele 51 de angajate ale unei croitorii din Urziceni s-au infectat cu coronavirus. Inspectorii DSP Ialomița au găsit nereguli. 

21 de femei care sunt angajate la un atelier de croitorie de la Centrul Meșteșugăresc din Centrul Vechi din Urziceni sunt infectate cu coronavirus. DSP Ialomița le-a testat după ce, săptămâna trecută, două dintre ele au ajuns la Spitalul din Urziceni, iar o a treia la Slobozia, ca să - și facă analize și s-a constatat că sunt infectate. 

În urma anchetei epidemiologice, DSP Ialomița a luat măsura izolării a 47 de persoane care au luat contact cu respectivele femei, iar croitoresele pozitive au fost internate. 

Surse DC Medical au spus că administratorului croitoriei i s-a făcut și un proces verbal de contravenție și, probabil că i se va face și plângere penală, pentru că ar fi mințit inspectorii DSP Ialomița și le-ar fi spus că prima dintre angajatele depistate ca fiind infectată nu ar fi venit de luni de zile la serviciu.

În plus, inspectorii au aflatcă femeia abia pe 1 iunie și-a chemat angajatele la muncă și le-a dat măști, iar dezinfectant până săptămâna trecută nu cumpărase. 

Croitoresele infectate, care toate asimptomatice, au fost internate în Spitalul suport pentru bolnavii de Covid de la Fetești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel