Gabi Luncă, în stare critică la spital. Artista este conectată la un plămân artificial

Adisa Codruț |
Data publicării:
Gabi Luncă. Foto: Facebook
Gabi Luncă. Foto: Facebook

Îndrăgita artistă Gabi Luncă se află în stare gravă la spital. Ea este conectată la un plămân artificial.

Fiica lui Gabi Luncă a făcut declaraţii despre starea critică a artistei. Sunt momente grele pentru întreaga familie, după ce cântăreaţa de muzică lăutărească a ajuns de urgenţă la spital. În aceste momente, se află internată la ATI, conectată la ventilaţie mecanică noninvazivă.

Estera Onoriu a intrat în direct la România TV şi a declarat că a fost extrem de îngrijorată pentru mama ei, care se află internată în spital. Timp de câteva zile, nu a ştiut absolut nimic despre ea, iar primul apel pe care îl primise de la spital a panicat-o şi mai tare, deoarece auzea doar „un geamăt şi aparate care bipăiau”.

„Vreau sa va spun ca nu am știut despre starea dumneaei, ma uităm ca sunt peste 1.360 de oameni internați la ATI și noi suntem poate de două ori mai mult, oameni care aşteaptă cu emoții intervalul orar în care putem să sunăm. 

Nu am știut nimic, direct de la ea, de miercuri seara până duminică, când am primit un apel cu numărul dumneaei și am auzit doar un geamăt și aparate care bipăiau și nu puteam să aud nimic, strigam și nu auzeam nimic, în condițiile în care toți știm știrile cu pacienți legați.

Mi-am făcut griji foarte mari, am cerut informații. Mi-au spus că este în regulă, m-a sunat de 9 ori, 9 apeluri am avut. Am sunat și m-am pus în conferință să audă și un alt medic, prietena mea de suflet, doctoriţa Alice Grasu, care auzind ce se întâmplă, cu sunetele acelea, a sunat ca să întrebe ce se întâmplă cu mama.

Mi s-a comunicat de la spital că este bine, dar nu am putut să cred. Ieri am reuşit să ajung la spital, să intru în legătură cu conducerea spitalului, niște oameni deosebiți și am aflat starea reală a mamei.

Deși este o afectare pulmonară foarte mare, mama este lucidă. Din păcate este conectată la ventilație mecanică noninvazivă, respiră pe un plămân artificial”, a declarat fiica lui Gabi Luncă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel