Gravidă infectată cu COVID-19, moartă la Timișoara. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Angela Sabău |
Data publicării:
Nou-născuți
Nou-născuți

O gravidă în ultima lună de sarcină, infectată cu COVID-19, a murit, la Timișoara. Medicii au reușit să salveze bebelușul. 

Femeia, în luna a șaptea e sarcină, a ajuns la maternitatea Bega, infectată cu COVID-19, fiind transferată din Drobeta turnu Severin. 
Potrivit stirileprotv, când a ajuns la Timișoara avea nevoie de plămân artificial, fiind grav afectată de infecția cu noul coronavirus.
Femeia fusese transferată de urgenţă aici după ce starea ei s-a agravat şi i s-a făcut o operaţie cezariană de urgenţă. Pentru ea, apropiaţii au organizat inclusiv o campanie de donare de sânge însă în cele din urmă, după două săptămâni de luptă, organismul femeii a cedat.
Bebeluşul, o fetiţă, a fost adus pe lume prin cezariană şi cântărea doar 800 de grame. Medicii care o îngrijesc spun că evoluţia copilei este bună şi deja a început să ia în greutate. Micuța va rămâne în incubator la Maternitatea Bega câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel