HALUCINANT! Poliția locală din Focșani a sunat un DECEDAT ca să verifice dacă respectă carantina!

Adisa Codruț / 09 noi 2020 / 22:31
Telefon
Telefon

Poliția locală din Focșani a sunat un pacient care decedase în urmă cu două zile din cauza bolii COVID-19, pentru confirmarea prezenței la domiciliu.

Un bărbat din Focșani a anunțat pe pagina sa de socializare că Poliția locală a sunat pe numărul tatălui său, care murise în urma cu două zile din cauza bolii COVID-19. Polițiștii voiau doar să verifice prezența la domiciliu a pacientului.

„Vineri, 6 noiembrie 2020, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP).
Răspunde mama, care le comunică stupefiată faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Pantelimon"! Evident, nu a primit nici un răspuns la întrebarea "Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?"!
Mi-am amintit acum, la a 4-a vizită a Poliției Locale din ultimele 6 zile (dar la domiciliul meu), vorba apăsată a unui locțiitor de unitate militară serioasă, care, într-o problemă minimă de comunicare inter-departamentală, tună răspicat: "Nu știe stânga de dreapta?!".
Dumneavoastră cum apreciați treaba asta?”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy