Haos în Marea Britanie după revenirea în forță a COVID. FURIE în Anglia, după NOI RESTRICȚII: E un DEZASTRU

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus, COVID-19
Coronavirus, COVID-19

Secretarul pe Sănătate din UK, Matt Hancock, se confruntă cu furia parlamentarilor după eșecul testării pentru COVID, în condițiile urmează să anunțe noi restricții pentru nordul Angliei. 

Matt Hancock urmează să anunțe noi restricții legate de socializarea persoanelor din diferite gospodării, în sensul în care aceasta va fi interzisă în nordul Angliei, dar și închiderea restaurantelor și barurilor la ora 22.00, precum și interdicții de călătorie. 

Parlamentarii din Nord-Est acuză că situația din regiune este cauzată de lipsa testelor pentru COVID-19. Kevan Jones, parlamentar laburist, a spus, pentru Sky News că ”această decizie se adaugă la modul ridicol în care guvernul a gestionat situația” și, chiar dacă problema din nord-est are nevoie să fie rezolvată pentru că numărul celor infectați a explodat, el subliniază că ”testarea în regiune este un dezastru”. 

Vezi care sunt noile restricții și unde se aplică pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel