Hemopatiile maligne la copii. Dr. Ana Coliță, la Academia de Sănătate

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Dr. Ana Coliță este invitatul zilei la Academia de Sănătate.

Dr. Ana Coliță este invitatul zilei la Academia de Sănătate de la DC MEDICAL. Alături de acad. prof dr. Irinel Popescu ne va vorbi despre hemopatiile maligne la copii. Dr. Anca Coliță este șefa Secţiei de Pediatrie de la Institutul Clinic Fundeni.

Dr, Anca Coliţă este medic oncopediatru. Luptă cu una dintre cele mai cumplite, mai înspăimântătoare boli ale secolului: cancerul la copii.  

A urmat Facultatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" (1989-1995), cu stagii de pregătire la Spitalul Hadassah (Israel), Spitalul Universitar Regensburg (Germania), Spitalul de pediatrie "Gianina Gaslini" (Italia). Este cadru universitar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, medic primar pediatrie, cu supraspecializare in oncologie si transplant medular.

Dr. Anca Coliţă este coordonator al programului Transplant Medular Pediatric în Institutul Fundeni. A obţinut titlul de Doctor în Ştiinţe Medicale în urma susţinerii publice, în iunie 2013, a tezei "Tipul celular ca factor prognostic în leucemiile acute la copil", cond. şt. prof.dr. Constantin Arion. A făcut parte din echipa condusă de prof.dr. Constantin Arion, care a realizat primele transplanturi de celule stem hematopoietice din Bucureşti.

Emisiunea va fi difuzată luni, 20 martie, ora 11:00, pe YouTube DC MEDICAL și DC NEWS și pe paginile de Facebook DC MEDICAL și DC NEWS.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel