Horoscop 14 iunie. Zodia care azi se va simți în stare să dărâme munții

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay

Horoscop 14 iunie. Taurii au de-a face cu provocări la muncă, Racii nu vor face față financiar următoarelor provocări.

Horoscop 14 iunie. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că luni, 14 februarie, avem cel de-al doilea careu din 2021 între Saturn din Vărsător și Uranus din Taur.

Previziuni astre, potrivit DC News:

Berbec - Va fi una dintre acele zile în care nu suporți când cineva îți spune ce și cum să faci. Vei riposta imediat și îi vei pune la loc pe vinovați.

Taur - La serviciu sunt provocări care te agită serios. Și pare că nici nu ești susținut de colegi sau de șefi. Va trebui să te descurci singur singurel.

Gemeni - Faci față cu greu solicitărilor celor apropiaților. Dar abia a început săptămâna și deja te întreabă de planurile pentru weekend.

Rac - Stai cu grija că nu vei face față din punct de vedere financiar următoarelor provocări din viața ta. Este posibil să exagerezi puțin.

Leu - Te vei simți în putere să faci multe, mai ales pe plan profesional. În ceea ce privește însă planul amoros, este posibil să fie câteva provocări.

Balanță - Îți vei da seama că fericirea ta nu depinde de un cont mare în bancă, ci mai degrabă de mici gesturi sau vorbe frumoase din partea apropiaților.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel