HOROSCOP 18 mai. Berbec, Fecioară, Balanță, Capricorn, Pești. Zodiile care au parte de scandal

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

HOROSCOP 18 mai: Astrele nu aduc o zi liniștită pentru câteva zodii, care vor trebuie să față unor conflicte, neînțelegeri, ba chiar scandal în toată regula. 

HOROSCOP 18 mai: 

Berbec

Este posibil să ceriți prea mult de la voi și asta vă face să nu iertați nicio greșeală, lucru care într-adevăr nu vă favorizează. Trebuie să conștientizați că toată lumea face greșeli, iar acest lucru este inevitabil. Respirați adânc și uitați de asta cât mai curând posibil, pentru că nu prea contează

Fecioară

Fă-te că nu vezi ce face o persoană apropiată pentru că, dacă ajungi în viața ei și îi spui ceva, riști să se enerveze pe tine și nu pe cine ar trebui să se enerveze cu adevărat. Feriți-vă de acele cuvinte care ar putea fi jignitoare, deși intențiile sunt inocente.

Balanță

Încearcă să rămâi calm, dacă trebuie să vorbești cu un vecin despre o mică dispută sau despre ceva care te deranjează. Dacă o faci calm, vei obține mult mai mult decât dacă scoți la iveală nervi sau tensiune. Este mai bine să fii de acord.

Capricorn

Multe dintre convingerile tale pot fi puse sub semnul întrebării, deoarece contrazic ceea ce vezi în jurul tău. Cineva spune un lucru și face altul și îți displace profund acest lucru. Dar nu poți face mai mult decât să mergi pe drumul tău, notează  Antena 3. 

Pești

Veți învăța ceva nou astăzi, care te va ajuta să te protejezi mai bine de comentarii sau bârfe, care într-adevăr nu duc nicăieri, dar care îți pot face rău. Vei fi mai puternic dacă crezi în tine și nu asculți comentarii negative.

Care sunt  zodiile care au succes marți, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel