Horoscop 18 noiembrie: zodii copleșite de încăpățânare, emoții și nevoia de autoanaliză

Adisa Codruț |
Data publicării:

Horoscop 18 noiembrie. Racii sunt încăpățânați, iar Balanțele se întreabă cât valorează în ochii celorlalți.

Horoscop 18 noiembrie. Mâine este Eclipsă de Lună/Luna Plină din Taur și ne vom da seama de multe zone din viața noastră unde suntem radicali, spune astrologul DC News Daniela Simulescu.

Previziunile pentru joi, 18 noiembrie:

Berbec - Marte se rupe de opoziție cu Uranus și reușești să te așezi. Programul tău va fi unul mai stabil. Astrele îți recomandă să fii mai serios cu banii.

Taur - Te irită faptul că nu poți anticipa acțiunile partenerului. Și poate nici nu ar trebui. Luna Plină de mâine va fi în semnul tău, deci ai grijă la emoțiile copleșitoare.

Rac - Încăpățânarea nu este bună, mai ales când vine dintr-un orgoliu exagerat. Apropiații vor dori să știe care este motivul adevărat al acțiunilor tale.

Leu - Nu aștepta ca oamenii dragi să accepte imediat propunerile tale. Mai ales cele referitoare la gospodărie. Acum îți vei observa nivelul de autoritate.

Fecioară - Mintea este aliatul tău. Vei putea să te concentrezi atât la problemele personale, cât și cele profesionale. Și chiar vei testa mai multe soluții.

Balanță - Posesivitatea și gelozia vor face parte din scenariul zilei, direct sau indirect. Îți pui multe întrebări legate de cât valorezi tu în ochii celorlalți.

Capricorn - Ce-ar fi să petreci câteva clipe doar cu tine? Să îți dai seama de care îți sunt nevoile adevărate. Simți că trebuie să renunți la unele planuri.

Vărsător - Resimți nevoia de stabilitate, emoțională în primul rând. Vei avea nevoie de un echilibru între viața profesională și cea personală, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel