Horoscop 15 noiembrie. Zodiile care trebuie să aibă grijă ce planuri își fac. Unele proiecte sunt sortite eșecului

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac: Zodii în stare să-și asume mereu riscuri. Foto: Pixabay
Zodiac: Zodii în stare să-și asume mereu riscuri. Foto: Pixabay

Horoscop 15 noiembrie. Scorpionii caută metode prin care să scape de emoții puternice, Capricornii trebuie să aibă grijă ce atitudine au la muncă.

Horoscop 15 noiembrie. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că luni, 15 noiembrie, Soarele din Scorpion face un careu cu Jupiter din Vărsător și ne vom confrunta cu ”tensiunea dintre două energii fixe care creează un exces de zel, atât pentru cei încrezători, dar și pentru cei care nu cred că sunt capabili”.

Previziuni:

Berbec - Ai foarte mare încredere în ceea ce simți. Ba chiar te vei lăsa mânat de intuiție așa cum nu o faci de obicei. Energia ta va fi destul de contagioasă.

Taur - Partenerul poate avea sfaturi foarte bune referitoare la cariera ta. Și chiar ai nevoie de o direcție sau încurajări din partea celor dragi.

Gemeni - Astrele îți recomandă să nu te implici în mai multe proiecte în același timp. Vrei să arăți că poți, însă te vei împotmoli la un moment dat.

Leu - Poți face planuri cu partenerul pentru îmbunătățirea locuinței. Inițial nu veți fi de acord, dar din discuțiile voastre vor ieși idei minunate.

Scorpion - Vei căuta diverse metode prin care să fugi de unele emoții puternice. În orice caz, este o zi bună pentru a te expune mai mult.

Capricorn - Cu cât îți faci mai multe planuri, cu atât nu îți vor ieși. Vrei să ai control pe ceea ce urmează, dar această atitudine îți poate dăuna.

Vărsător - Este o zi potrivită pentru a ieși în față, dar atenție la modul în care o faci. Atât faptele bune, cât și greșelile vor fi destul de vizibile, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel