HOROSCOP 2 ianuarie 2022: Zodiile norocoase. Una dintre ele poate câștiga la LOTO

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac. Foto: Micky White / Unsplash
Zodiac. Foto: Micky White / Unsplash

Horoscop 2 ianuarie 2022: Deși e duminică și abia a doua zi din Noul An, ziua aduce lucruri interesante pentru mai multe zodii. Unele vor învăța ceva nou, altele vor primi vizite surpriză. Două zodii însă sunt de-a dreptul norocoase, iar una dintre ele ar trebui să joace la LOTO!

HOROSCOP 2 ianuarie 2022: 

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt deschiși schimbărilor, duminică. Sunteți ușor irascibili, iar asta ar putea cauza relației de cuplu. Dacă aveți ceva de spus partenerului, cel mai bine ar fi să-i spuneți adevărul, fără să-l ocoliți. 

Gemeni

Veți avea energie și o dorință puternică de libertate. Duminică vă învârtiți în multe cercuri. Partenerul dvs. va avea nevoie de voi în a doua parte a zilei. Sunteți norocoși astăzi.

Rac

Duminică, nativii din zodia Rac au oportunitatea de a învăța lucruri noi. Sunteți tensionați în legătură cu o problemă de familie. Poate fi vorba despre o proprietate sau semnarea unor acte destul de importante. În a doua parte a zilei, veți primi o vizită surpriză. 

Săgetător

În viața amoroasă, lucrurile pot părea cam reci în acest moment, dar veți putea profita de acest lucru pentru a vă construi relația cu partenerul și de a învăța să o înțelegeți mai bine. Veți avea energia pentru a vă curăța viața de situații nesănătoase care vă împiedică câștigurile financiare, notează astrologul Antena3.

Capricorn

Ați putea învăța ceva nou. Ați putea vizita un loc necunoscut, ca de basm. Relațiile dvs. cu cei din jur sunt foarte bune. Totul va fi în interesul dvs. dacă obiectivele în cauză nu sunt prea îndrăznețe.

Vărsător

Duminică veți avea o mare satisfacție de a vă dedica altora. Astrele vă încurajează să jucați la loto. Sunt șanse foarte mari de câștig. Veți fi mai intuitivi, iar asta vă va ajuta în relația cu colegii de la job.

Pești

Există un singur lucru de care aveți nevoie. O plimbare în aer liber cu partenerul sau cel mai bun prieten. Pe finalul zilei veți fi scoși la o cină romantică. Vă veți simți foarte bine și vă veți încărca de multă energie pozitivă.

Ce pățesc celelalte zodii, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel