Horoscop 2 iulie 2021. Zodia care va fi lovită de săgeata lui Cupidon

DCMedical Team |
Data publicării:
Cuplu       Foto: Pixabay
Cuplu Foto: Pixabay

Horoscop 2 iulie 2021. O zodie va  fi lovită de săgeata lui Cupidon.

Iată horoscopul pentru 2 iulie, prezentat de Antena 3:

Berbec

Ziua de astăzi, îi aduce nativului Berbec siguranța că va fi întotdeauna ascultat de prieteni. Aveți predispoziția să cheltuiți mai mult decât vă permite bugetul. Veți avea o zi tensionată la locul de muncă, dar va fi o zi satisfăcătoare. Evitați excesele și veți rămâne în formă pentru tot restul zilei.

Taur

Taurii simt nevoia de a-și reinventa relația de cuplu. Astăzi, există șanse mari să fiți promovat la locul de muncă, așadar profitați că șefii au încredere în dumneavoastră. Încercați să aveți o dietă alimentară cât mai variantă.

Gemeni

Nativul Gemeni se confruntă cu o stare de monotonie sentimentală. Astăzi este posibil să primiți o sumă de bani pe neașteptate, așa că indicat ar fi să nu-i cheltuiți. Ziua de 2 iulie este lipsită de energie. Dacă starea persistă, indicat ar fi să faceți o vizită la medic.

Rac

Racii trebuie să acorde timp relației de cuplu, altfel vor risca să creeze conflicte. Planificați-vă atent cheltuielile pe viitor. La locul de muncă, puteți deveni tensionat și irascibil.  Astăzi este o zi benefică să vă eliberați de tensiunile acumulate de peste zi prin exerciții fizice.

Leu

Astăzi, nativul din zodia Leu este în centrul atenției. Fiți mai chibzuit cu cheltuielile. 2 iulie nu este o zi tocmai bună pentru practicarea sporturilor extreme. Dacă totuși vreți să vă bucurați de adrenalină, luați măsuri de precauție înainte.

Fecioara

Fecioarele sunt lovite de săgeata lui Cupidon și se bucură de un început de relație fructuos. Indicat ar fi să aveți grijă de bunurile valoroase pe care le aveți. Ziua de 2 iulie aduce o stare de ușoară anxietate. O vizită la psiholog nu ar strica.

Balanță

Astăzi vă veți gândi la aventurile trecutului. Veți fi sentimental, reflectând la zilele din studenție și la prietenii vechi. Planetele vor trezi sentimente de nostalgie. Veți dori chiar să vedeți câteva fotografii vechi sau vă veți întâlni cu un prieten vechi. 

Scorpion

Ar trebui să fiți precaut în orice faceți și, cel mai important, să nu luați decizii impulsive.Țineți ochii deschiși, mintea alertă și ascultați ce vă dictează rațiunea! Pentru această zi se anunță o atmosferă foarte romantică.

Săgetător

Astăzi, o mare parte din timpul dumneavoastră va fi dedicat scrisului, picturii sau muzicii. În timp ce lucrați, s-ar putea să doriți să fiți singuri, dar noaptea probabil veți participa la o adunare socială sau poate vă veți întâlni doar cu niște prieteni.

Capricorn

La locul de muncă, colegii dumneavoastră sunt vorbăreți și prietenoși, iar ziua de lucru progresează fără probleme. Puteți fi surprins de comportamentul unui membru al familiei. Nu vă grăbiți să intrați într-un conflict care ar putea avea consecințe ireparabile pentru armonia casei dumneavoastră.

Vărsător

Ați putea primi un apel surprinzător de la cineva cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme. Mintea voastră poate fi copleșită de un exces de informații despre chestiuni metafizice, spirituale sau artistice din cărți, reviste și documentare.

Pești

Astăzi nu trebuie să aveți încredere în primele impresii. Există elemente neașteptate ascunse în spatele lucrurilor, pe care s-ar putea să le ratați inițial, dar pe care va trebui să le descoperiți la un moment dat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel