Horoscop 20 mai. Zodia care azi va obosi repede orice ar face

Florina Pop |
Data publicării:
Epuizarea e mult mai periculoasă la bărbați. Foto: Pixabay
Epuizarea e mult mai periculoasă la bărbați. Foto: Pixabay

Horoscop 20 mai. Soarele intră în semnul Gemenilor și le aduce nativilor din Fecioară multe oportunități la locul de muncă.

Previziunile astrologul DC News, Daniela Simulescu:

Gemeni - Odată cu alăturarea Soarelui în semnul tău, lângă Venus și Mercur, te vei simți capabil să te ocupi de o sumedenie de proiecte în același timp. Și chiar vei reuși.

Rac - Vei obosi repede orice ai face. Încă de la primele ore ale dimineții îți vei da seama că nu te poți concentra și că trebuie să depui efort suplimentar.

Leu - Îți vei suna prietenii, îi vei căuta insistent și bineînțeles, îi vei dispera. Ai nevoie de validări și simți că fără ele nu te poți descurca la absolut nimic.

Fecioară - Schimbarea Soarelui îți va aduce multe oportunități la locul de muncă. Unele mici, dar importante în economia zilei. Este important să te simți norocos.

Balanță - Vei avea acea senzație că orice ai face, nu este bine sau suficient. Mai ales la serviciu. Parcă șefii nu văd, nu aud și nu te apreciază deloc.

Scorpion - Atenția ta va fi îndreptată către investiții. Te interesezi, cauți, întrebi și te preocupi de cum să îți înmulțești veniturile, dar și cum să găsești cele mai bune oferte.

Restul previziunilor pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel