Horoscop 27 mai. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

DCMedical Team |
Data publicării:

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop Balanță

Venus este guvernatorul vostru și pentru că Venus este în casa a IX-a vă gândiți că vreți să călătoriți, să studiați, să faceți diverse lucruri și sunteți așa într-o reverie totală și vă mai sparge cineva din când în când bula aia de săpun și vă aduce cu picioarele aici pe pământ. Dar e o zi bună să vă gândiți la călătorii, să visați, să vă imaginați și să vă și planificați, dar nu cumpărați deocamdată. 

Horoscop Scorpion

Vedeți voi, Venus e la voi guvernatorul casei VII și pentru că este în casa a VIII sunt niște chestii care nu vă convin la partener și nu le spuneți, le țineți în voi, pentru că așa sunteți voi, așa v-a crescut pe voi mămica voastră și aveți alte așteptări, iar de fiecare dată când vă vedeți cu persoana respectivă, chiar dacă încercați să controlați situația respectivă tot nu o să vă convină și dintr-o dată s-ar putea să deveniți așa, posomorâți, neplăcuți, nesuferiți și oamenii să nu înțeleagă ce se întâmplă. Poate reușiți să fiți puțin deschiși. 

Horoscop Săgetător

Venus este în casa a VII-a a voastră, în casa relațiilor, deci pentru voi e foarte important azi să nu vă grăbiți să faceți vreo declarație, să intrați într-o relație sau să vă despărțiți. Adică nu e ziua bună nici de măritat, nici de divorțat. Este una dintre zilele în care strângeți din dinți, mușcați buzele, spuneți o rugăciune, faceți o meditație, nu luați decizii pe plan relațional. Ba mai mult, ați face bine să nu vă duceți acasă să îi reproșați celuilalt cum a făcut și ce a făcut doar pentru că nu vă simțiți voi bine, pentru că și celălalt om o să facă la fel și o să adormiți în sughițuri și în suferință. 

Horoscop Capricorn

Venus este în casa a VI-a. Colegii vă ajută, e bine să fie Venus acolo și Neptun este în casa a III-a, dar vă pot minți sau voi veți putea minți. Aveți grijă astăzi când vă duceți la serviciu, fie că este și online și offline, discuțiile din jurul vostru nu sunt așa, adică undeva lipsesc niște elemente, lipsesc niște amănunte și voi dacă săpați puțin sigur le găsiți. Bineînțeles, săpatul va atrage privirile și va supăra pe ici pe colo niște personalități din jurul vostru, dar nu aveți ce să faceți că trebuie să faceți să vă fie bine vouă în primul rând. 

Horoscop Vărsător

Venus este în casa a V-a. Dacă aveți impresia că partenerul vă iubește cum ar trebui și tot îi cereți dovezi sau îl testați, nu îi ziceți direct că vreți dovezi, după care știți că mai trimiteți un mesaj cuiva sau vă mai uitați pe un site la ceva sau în nu știu ce revistă. Aveți astăzi un stil foarte fluturaș, pentru că este undeva o nesiguranță, dar vedeți că validarea nu trebuie să vină de la celălalt, validarea trebuie să vină de la voi. Nu trebuie să vă duceți tot timpul în dulap și să vă îmbrăcați cu ce aveți pe acolo apoi de fiecare dată să cereți opinia, pentru că și în cazul în care persoana cealaltă o să vă spună că vă stă bine ceva, o să aveți impresia că vă minte și spune doar așa și de fapt este ceva înăuntrul vostru care nu funcționează bine și este o neîncredere legată de propria persoană. Astăzi gândiți-vă la asta. 

Horoscop Pești

E o zi bună pentru voi, chiar și cu acest careu Neptun în semnul vostru, Venus în casa a IV-a. Eu cred că vă mai puteți uita prin casă la ce mai puteți schimba, ce flori mai aveți, dacă trebuie udate, ce s-a mai uscat, ce perdele, ce covoare, ce aragaz, ce frigider, ce magnet mai puneți pe frigider. Adică e o zi din aceasta în care toată tensiunea aceasta provocată de careul Venus-Neptun o să se ducă în tot ceea ce înseamnă estetic, frumos și confortabil pentru viața voastră. 

Află mai multe detalii pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel