HOROSCOP 28 noiembrie: Zodia care atrage banii ca un magnet și cine se distrează cel mai bine duminică

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodia care are azi noroc cu banii. Foto: Pixabay
Zodia care are azi noroc cu banii. Foto: Pixabay

HOROSCOP 28 noiembrie 2021: Duminica aduce vești foarte bune fie pe plan emoțional, fie pe plan financiar, dar depinde de noi cât de bine ne vom simți astăzi. 

HOROSCOP 28 noiembrie 2021: anumite zodii sunt favorizate de astre, duminica

Berbec

BERBECII atrag bani, este clară direcția. Duminică îi puteți cuceri pe cei din jur dacă dați dovadă de diplomație și vă expuneți farmecul personal pe care cu toții știm că îl aveți.

Taur

TAURII dau dovadă de inventivitate în discuțiile cu partenerul de viață. Ceea ce se poate concretiza cu o călătorie memorabilă.

Rac

RACII sunt foarte deschiși față de cei din jur, lucru care îi face să fie în centrul atenției. Iar dacă aveți nevoie de ajutor, fiți convinși că amicii se vor oferi să vi-l ofere necondiționat.

Fecioară

Pentru FECIOARE sporturile extreme sună tentant, mai ales dacă pot coopta persoana iubită. Este benefic să faceți ceva nou în relațiile de iubire și poate să treceți la un alt nivel.

Balanță

BALANȚELOR este posibil să le surândă o excursie în aer liber sau să viziteze locuri noi. Și de capitolul spiritualitate sunteți mai interesate decât de obicei, notează astrologul ObservatorNews.ro

Capricorn

CAPRICORNII pot planifica o călătorie sau măcar o ieșire cu prietenii. Deși veți avea tendința să refuzați, încercați să vă motivați și să mergeți.

Vărsător

Pe de altă parte, VĂRSĂTORII petrec mult timp cu cei dragi, însă, cercul persoanele favorite din familie este destul de restrâns, poate se rezumă doar la partenerul de viață.

Ce pățesc celelalte zodii, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel