HOROSCOP 29 iulie: Zodiile care cheltuie prea mult sau au certuri la serviciu

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay

HOROSCOP 29 iulie: Nativii din mai multe zodii au parte de probleme, joi. Fie sunt mână spartă și cheltuie mai mult decât au în cont, fie sunt implicați în certuri la muncă sau în familie. Iată zodiile date peste cap:

HOROSCOP 29 iulie: 

Berbec

Astăzi, vreți să schimbați ceva în viața voastră, însă nu știți exact ce anume. Nu a venit încă ziua aceea în care să fiți pregătiți de schimbări majore, dar puteți începe cu ceva mic, cum ar fi locul de muncă. Aveți impresia că ceilalți nu cred în puterile dvs, însă nu este chiar așa. Sunteți mai tăcuți ca niciodată, iar asta vă ajută să vă odihniți mintea.

Taur

Taurii sunt visători. Încercați să stați departe de subiecte controversate pentru a nu intra cu alte persoane în conflicte absolut inutile. Vă vor consuma energia și oricum persoanele respective nu vor înțelege ceea ce doriți să spunți exact. Vor crede că sunteți răutăcioși. Este timpul să vă pregătiți de o vacanță. S-ar putea să organizați ceva împreună cu prietenii. Sunteți îndrăgostiți până peste cap, iar asta o văd și ceilalți.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni își achiziționează produse prea scumpe pentru economiile pe care le au. Astăzi, aveți predispoziția de a cheltui mai mult decât vă permite plapuma. În relația de cuplu apar discuții și va trebui să știți cum să le gestionați. Fiți calmi și explicați întocmai ce nu vă place. Nu uitați! Tonul face muzica.

Leu

Evitați să vă certați inutil cu colegii. Astăzi, aveți o stare accentuată de irascibilitate, iar asta s-ar putea să vă afecteaze relația de cuplu. Vreți să evadați din rutină. Încercați să plănuiți ceva pentru weekend. Nu va fi o zi grozavă pentru cei care lucrează în domeniul finanțelor.

Balanță

Balanța trăiește o iubire ca-n povești. Astăzi, aveți o zi excepțională cu persoana iubită. Vă veți simți atât de iubite și apreciate. Și chiar așa este! V-ați găsit sufletul pereche. La locul de muncă, apar niște discuții, dar acestea nu vă privesc pe dumneavoastră. Oricum, nu vă vor strica starea de fericire pe care o trăiți în aceste momente, notează astrologul Antena3. 

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este pus în situația de a lua o decizie grea. Astrele vă recomandă să gândiți în echilibru și să vă puneți pe dumneavoastră pe primul loc, indiferent de orice. Aveți multe întrebări, la care nu reușiți să găsiți răspuns. Nu vă demoralizați, întrucât le veți afla într-un timp scurt și veți trece peste toate problemele.

Pești

Peștii au probleme legate de eliberarea unor documente. Astăzi, încercați să vă axați mai mult pe lucrurile pe care le aveți de rezolvat la job. O conversație cu cineva apropiat vă va aduce o stare de bine. Suneți susținuți de Astre pe plan financiar și personal.

Care este zodia care trăiește o iubire ca-n povești, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel