HOROSCOP: 3 zodii cărora Venus în Fecioară le schimbă norocul în dragoste, începând de azi

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Venus intră azi în Fecioară și este un moment uimitor pentru dragoste pentru trei semne zodiacale începând cu 21 iulie.

Dacă trebuie să înțelegem semnificația lui Venus în Fecioară, trebuie mai întâi să înțelegem ce înseamnă atât planeta, cât și semnul, în mod individual.

Venus este planeta iubirii și a frumuseții. Venus ne aduce mulțumire, armonie în relațiile noastre - ne inspiră să căutăm frumusețea și să o împărtășim, de asemenea.

Venus în Fecioară începe pe 21 iulie 2021 și este un moment minunat pentru dragoste pentru trei semne zodiacale.

În fiecare an, Venus intră în fiecare semn, își petrece ceva timp acolo și apoi trece mai departe, lăsându-și binecuvântările sub formă de relații iubitoare și aventuri romantice. Se coordonează cu fiecare semn și funcționează cu aspectele disponibile.

Fecioara este semnul cel mai asociat cu perfecționismul și realizarea. Fecioarele sunt niște ciudățenii organizate și meticuloase, orientate spre detalii.

Sunt greu de suportat, dar își fac treaba. Fecioara este, de asemenea, asociată cu elitismul și disciplina. Ei cred că sunt cea mai bună persoană pentru slujbă, întotdeauna, indiferent care este slujba.

Când Venus este în Fecioară, ne uităm la o abordare unică a romantismului și a dragostei.

Dacă există ceva în neregulă într-o relație, când Venus în Fecioară, insistă să ajungă la partea de jos a problemei, separând-o și, dacă este necesar, să o ia de la capăt.

Fecioara vrea să știm cu ce avem de-a face - în dragoste. Fără surprize aici. Pasajul Venus în Fecioară este idealist, totuși acel ideal se învârte în jurul adevărului, iar adevărul nu este niciodată un lucru rău.

Iată care sunt semnele care vor vedea o îmbunătățire a vieții lor amoroase, datorită intrării lui Venus în Fecioară, pe 21 iulie

Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să vă simțiți copleșiți de starea de spirit în acest timp, dar este genul de dispoziție în care vă dați seama că aveți nevoie de acțiune, de schimbare.

În timp ce gândurile întunecate îți pot intra în minte, totul devine combustibil pentru următoarea ta mișcare, care, în acest caz, este despre eliminarea oricăror probleme care există în relația ta actuală.

Vrei foarte mult să rămâi cu persoana ta; nu există dovezi care să sugereze că ar trebui să închizi relația, totuși, știind acest lucru, știi și că trebuie să lucrezi la ceea ce a devenit mai puțin plăcut. Ar putea fi o soluție ușoară, a cărei parte cea mai grea este confruntarea reală.

Toate micile detalii sunt îngrijorări bazate pe Fecioară și fiecare problemă poate și va fi remediată. Dacă crezi în partenerul tău și el în tine, atunci folosește acea bază a iubirii pentru a construi.

Nu lăsa lucrurile să meargă în dezordine. Profitați de acea energie a Fecioarei și folosiți-o cu înțelepciune, reparându-vă viața amoroasă printr-o comunicare deschisă și onestă, situată într-un mediu de dragoste și siguranță.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu este o surpriză faptul că tu, Fecioară, reacționezi foarte bine la un tranzit precum Venus în Fecioară, iar acest eveniment anume îți va ajusta viața amoroasă, în conformitate cu așteptările tale.

Ceea ce vrei este adevărul; îl vrei de la iubitul tău și vrei să îl poți discuta după cum consideri potrivit.

Nu mai vedeți rostul să rețineți sau să ascundeți lucrurile; dacă partenerul tău a fost tăcut, vei scoate cuvintele de la el.

Deși s-ar putea să nu considere că lumea lor este tulburată, ei vor ajunge, de asemenea, să cunoască beneficiile de a fi într-o relație cu o Fecioară - odată ce adevărul a ieșit la lumină, nu mai rămân probleme de rezolvat și apoi, brusc, fiecare parte va trăi în adevăr, fără nimic de ascuns. Relația ta romantică va prospera în acest sezon și totul pentru că îți dorești foarte serios.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu, Capricornul, nu ești atât de diferit de prietenul nostru, Fecioara, iar când vine vorba de a fi pretențios și de a cere perfecțiune, să spunem că ai fost cu siguranță „co-autor al acelei cărți”.

Ceea ce cauți este ... pur și simplu ceea ce este cel mai bun. Lăsați-i să vă numească snob, dacă nu veți tolera nimic care nu este „cel mai bun”. Ceea ce este interesant este că acest tip de atitudine funcționează pentru tine și va funcționa splendid în viața ta amoroasă. Fiindcă sunteți dispus să vă dedicați timp și eforturi pentru a vă îmbunătăți propria viață romantică, nu vă deranjează dacă trebuie să vă dedicați câteva zile de introspecție infernală; de asemenea, nu vă deranjează dacă partenerul dvs. trebuie să treacă prin câteva schimbări.

Reviziile emoționale sunt necesare în lumea voastră, iar dacă doriți să faceți lucrurile să funcționeze - și vreți întotdeauna să le faceți să funcționeze - le aveți la îndemână.

Fecioara vă călăuzește mâna, iar Venus este acolo, susținându-vă mintea - și dorințele. Nu te simți ca într-o o afacere, dar când viața ta amoroasă necesită un nou contract, știi exact cum să faci acest lucru și se numește „muncă grea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel