Horoscop 31 mai - 6 iunie 2021. Trei zodii dau lovitura săptămâna aceasta. REUȘITE pe toate planurile

DCMedical Team / 31 mai 2021 / 16:41
Horoscop
Horoscop

Există câteva evenimente astrologice care se întâmplă în această săptămână, printre care și  Mercur retrograd, care tocmai a început, pe 29 mai și va dura până pe 22 iunie.

În timp ce retrogradările lui Mercur din 2021 ne pot încurca planurile, există multe alte influențe cosmice care ne pot ajuta să contracarăm efectele sezonului retrograd și toată nebunia acestuia.

Aici intră în joc profilul astrologic al fiecăruia.

Semnul zodiacal în care te-ai năcut contează săptămâna aceasta; trăsăturile care vin împreună cu semnul în care ai soarele, împreună cu semnul în care  soarele se află în prezent (Gemeni) - acestea sunt lucrurile care te vor ține pe linia de plutire. 

În această săptămână, unii se vor scufunda și alții vor înota, în funcție de semnul zodiacal în care s-au născut.


Există câteva semne care folosesc adversitatea în beneficiul și avantajul lor.

Ei învață repede și sunt hotărâți să se ridice, indiferent de obstacole.

Deși există numeroase măsuri de descurajare în această săptămână, aceste semne particulare o modalitate de a avea succes în tot ce își propun.

Cine este pe cale să aibă o experiență de viață grozavă în această săptămână?

3 semne zodiacale care vor avea o săptămână grozavă, 31 mai -6 iunie 2021:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul va profita din plin de această săptămână.

Ceea ce vedem aici este că ați învățat recent o lecție importantă de viață - ceva ce nu veți uita.

Și în timp ce purtați armura care vine cu o lecție puternică de viață, sunteți încă deschiși și vulnerabili; un mod eficient de a fi.

Săptămâna aceasta îți va prezenta o opțiune, una care s-ar putea să se fi simțit ca o provocare pentru vechiul tău „pre-lecție”, dar acum este ceva benefic, atunci când vine vorba de a face alegerea corectă.


Știind că ai cucerit cu succes ceva negativ, ceva care te ținea înapoi, îți va ridica spiritul și te va inspira să faci mai mult.

Deci, în această săptămână este vorba despre cunoașterea faptului că ți-ai cucerit cu adevărat demonii și că aceștia nu au nicio șansă să-și arate fețele psihologice din nou.

Ai câștigat o bătălie personală, Berbecule, și aceasta este săptămâna în care vei face bilanțul realizărilor tale personale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ce este minunat în această săptămână pentru tine, Scorpionule, este că ești sută la sută mulțumit cu cine ești, în acest moment al vieții tale.


Nu este că ai devenit brusc perfect sau că ai realizat tot ce ți-ai dorit vreodată - ci faptul că știi cine ești și te mulțumești să fii această persoană - așa cum este.

Încrederea ta este la un nivel record, iar acest tip de stimă de sine poate funcționa doar în favoarea ta.

În această săptămână s-ar putea să ajuți pe cineva care are nevoie disperată de îndrumare.

Sunteți în ton cu universul și, așadar, ar avea sens să puteți oferi sfaturi atât de bune; la urma urmei, te poți concentra asupra celorlalți pentru că nu ești obsedat de propriul tău sine.

Abilitățile dvs. de ascultare vor fi puse la încercare și veți trece testul respectiv, ajutând o altă persoană să facă față unei situații negative.

Vei fi apreciat pentru eforturile tale și, la rândul tău, vei fi recunoscător pentru șansa de a ajuta pe altcineva.

Află cea de-a treia zodie pe Spectacola.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy