Horoscop 4 august. Astrologul Daniela Simulescu despre o zodie: să nu vă lăsați convinși de nimeni și de nimic

Adisa Codruț / 04 aug 2021 / 10:06

Horoscop 4 august. Berbecii vor avea un ego foarte pronunțat azi, Leii nu prea au parte azi de mari reușite.

Horoscop 4 august. Previziunile astrologului DC News Daniela Simulescu:

Berbec - Să te ferească sfântul să se ia cineva de ceva ce îţi place, că imediat vei reacţiona. O vei lua personal. Ego-ul, astăzi, este destul de puternic la tine. Ai grijă!

Taur - Voi aţi vrea mai pe huzur aşa, mai pe distracţie, mai pe vacanţă. Aspectele zilei vă provoacă să vorbiţi cu familia, să faceţi curăţenie, să vă ocupaţi de facturi. Când vă e lumea mai dragă, trebuie să vă ocupați de tot felul de lucruri gospodăreşti.

Rac - Să nu vă lăsaţi convinşi de nimeni şi nimic, astăzi, să faceţi cheltuieli. Vă păcăliți dacă vă lăsaţi convinşi să faceţi cheltuieli. Nu vă lăsaţi convinşi de ce vedeţi la alţii.

Leu - Cu cât vă chinuiţi, la serviciu sau la un interviu, să demonstraţi mai mult sau să spuneţi mai mult decât este cazul, cu atât nu vă ies lucrurile. Astăzi, dacă vă lăudaţi mai mult decât este cazul, veţi primi reversul medaliei, în niciun caz ceea ce vă doriţi.

Fecioară - S-ar putea să fiţi debusolaţi de ce se întâmplă în jurul vostru, de acţiunile unor oameni foarte dragi. Nu înţelegeţi de ce reacţionează aşa, de ce fac acele fapte. Deşi nu sunteţi implicaţi direct, preferaţi să vă consumaţi viaţa discutând despre ceilalţi, gândindu-vă la ceilalţi. Gândiţi-vă mai mult la voi, astăzi. 

Toate previziunile le puteți citi pe DC NEWS.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy