Horoscop 9 iulie. Cea mai bună zi pentru Pești, în timp ce altă zodie are parte doar de provocări și vești rele

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop 9 iulie 2021. Ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi. 

Berbec

Ai putea comunica mai mult cu rudele sau cu oamenii cei mai apropiați. Nu doar distracția este cu adevărat importantă.

Taur

Familia îți oferă atât bucurii cât și provocări. Din fericire, comunicarea va fi punctul tău forte. Vei reuși să vorbești pe limba tuturor.

Gemeni

Astrele îți recomandă să te ocupi de cheltuielile casei, și nu de cele inutile. Ai în continuare multe idei bune pe plan profesional.

Rac

Te vei simți destul de vulnerabil. Vei avea tendința de a contacta persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

Leu

Chiar dacă este vineri, nu ar strica să rezervi timpul liber odihnei și relaxării. Nu este cazul să te obosești mai mult decât este cazul.

Fecioară

Prietenii vin cu tot felul de idei de a petrece timpul liber. Dar tu nu ești dornic să le faci pe plac. Nu ai energie pentru toți.

Balanță

Vei dori să treacă mai repede ziua. Nu prea ai chef de muncă și îți stă gândul doar la evenimentele planificate pentru weekend.

Scorpion

Te vei simți bine dacă vei discuta în mod onest cu superiorii tăi, dacă le vei spune ce îți convine și ce te deranjează.

Săgetător

Discuțiile despre cheltuieli te vor indispune serios. Dar partenerul este decis să îți atragă atenția că ești cam nechibzuit.

Capricorn

Nu este cazul să duci problemele de la serviciu acasă. Partenerul este destul de sensibil și nu este dispus să accepte faptul că ai alte priorități.

Vărsător

Vei fi mai atent la nevoile colegilor. Știi că ai nevoie de ei și încerci să îi transformi în aliați. Totuși nu sunt prietenii tăi.

Pești

S-ar putea să fii nevoit să iei o serie de hotărâri referitoare la copii. În orice caz, este o zi bună pentru a te bucura de viață, potrivit astrologului DC NEWS, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel