Horoscop CHINEZESC - Decembrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: este un moment prielnic să refacem anumite legături

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiacul Chinezesc. Foto: DC Medical
Zodiacul Chinezesc. Foto: DC Medical

Horoscop CHINEZESC - Decembrie 2021. Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că această lună va aduce în prim plan relațiile și ”învățămintele pe care le putem trage din aceste experiențe relaționale”.

Horoscop CHINEZESC - Decembrie 2021. Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  (4 decembrie 2021- 2 ianuarie 2022), pentru toate zodiile.

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan sfera relațională și învățămintele pe care le putem trage din aceste experiențe relaționale. Este un moment prielnic să refacem anumite legături, fie ele de iubire sau prietenie. Moment prielnic pentru cei ce învață și au examene (teze, cursuri etc) în această perioada. Un real ajutor vine luna această de la energia anuală, împreună cu cea lunară – crează și mai multă susținere și ajutor, transformându-se într-o umbrela energetică de protecție și ajutor. Se recomandă orice culoare de Lemn– verde, olive, sau plante dar și/sau culoare de apă negru, albastru, violet- albăstrui în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a potența energia lunară. Vom putea auzi despre activități artistice (mai ales cele ce se vor desfășura în aer liber) dar și realizarea mai multor cursuri- mai ales online. 

Luna aceasta este luna Șobolanului de metal, o lună în care noi putem să producem lucruri și să emitem idei, să fim creativi în tot și toate, dar mai ales în relații. Cei ce sunt la școală vor beneficia de imaginație bogată și vor putea avea șansă pe zona de învățătură, susținere de la profesori. Posibil unele teste să fie date în această perioada și anumite zodii vor putea fi mai favorizate în această privința.

Bineînțeles, fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu. Încercați să petreceți cât mai mult timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de școală, învățătură”, afirmă astrologul Nicoleta Ghiriș. 

Zodiile și energia care ii va guverna această lună dar și remediile necesare sunt:

Horoscop CHINEZESC - Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 - Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, va poate aduce o creștere, însă nu foarte mare, a oportunităților pe planul carierei (energia fiind destul de slabă luna aceasta). Această energie însă poate multiplică în sens ușor negativ problemele pe zona de sănătate. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate.  Energetic este luna voastră, favorizați fiind Șobolanii de Apă și Metal. Țineți aproape nativul Maimuță, luna aceasta pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioada pentru a maximiza energia benefică sunt negru și albastru. 

Horoscop CHINEZESC - Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021 - Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică este prezentă în această lună în semnul vostru. Se poate manifesta mai ales în sfera învățăturii - dacă dați examene, teze etc. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră mai ales această lună, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari, dar si energia lunara va confera ajutor nesperat. Pentru cei ce nu sunt în sfera școlară această energie vă poate aduce, pierderi proiecte, demisii cu impact financiar, dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri de afaceri, existând predispoziția să aveți de suferit. Este bine să va înconjurați de nativi Cocoș, să vă ajute.  Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.

Horoscop CHINEZESC - Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 - Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică este prezentă în această lună și în semnul vostru. Atenție mărită la deposedari în sfera învățăturii și a examenelor (pot fi note la care sunteți nedreptățiți, sau pierdeți suportul cuiva că profesor- mentor).O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva pierderilor, ce trebuie menținute asupra voastră mai ales toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi, demisii dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri, existând predispoziția să aveți de suferit. Atenție la sănătatea copiilor. Este bine să va înconjurați de nativii Cal, să vă ajute. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel