Horoscop CHINEZESC - Noiembrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de succes redus

Angela Sabău |
Data publicării:
Zodiacul chinezesc  FOTO: pixabay
Zodiacul chinezesc FOTO: pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  (4 noiembrie- 4 decembrie 2021), pentru toate zodiile.

Horoscop CHINEZESC 4 noiembrie- 4 decembrie 2021 (perioadă guvernată de energia de succes redus)
  
„Începe o lună energetică de maximă precauție pentru noi toți, rugămintea este să rămânem precauți/ protejați, mai ales că luna aceasta vine și cu o energie foarte puternică de succes redus. Se pot înregistra rupturi sau renunțări. Pot există momente și mai tensionate legate de perioada medicală prin care trecem, se pot înregistra chiar alunecări de teren și dezastre. Pot exista poate momente de retragere și este bine să păstram asupra noastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Unii putem înregsitra oarece neplăceri chiar și în sfera prosperității. Maximă prudentă mai ales când conducem!!!


Bineînțeles- fiecare zodie va fi impactată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu de viață, însă toate energiile zodiilor sunt extrem de puternic aspectate. Posibil să ne încerce sentimente de autoritate exagerată, să nu uităm însă, că diplomația poate să dea roade, oricând este folosită.
Remediile coloristice recomandate în centrul caselor și al birourilor sunt culorile de metal: alb, gri (ex: un covor, carpeta, element de design) și mai ales lemn (verde, olive, kaki), culori care vor diminua energia negativă lunară.

Încercați să petreceți cat mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție cu mentorii și părinții (mai ales cu patronul casei).
Energetic luna aparține zodiei Mistreț de pământ și vom rămâne angrenați în sfera zonei mentorilor noștri, pot fi ei șefi sau părinți sau chiar profesori, cu o tendință de dominare, pe care o putem resimți de la alții, dar o și putem practica din păcate chiar noi. Diplomația de care putem da dovadă nu ar scuza tendințele despotice, pe care le putem manifesta luna aceasta.

Zodiile și energia care le va guverna această luna dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Luna aceasta este una dintre cele mai importante luni din acest an, cu tendința de a avea succes răsunător în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera carierei și a business-urilor. Să nu uităm că zona sanătătii a fost greu încercată anul acesta și luna aceasta poate veni și cu vindecare și găsire de remedii pentru afecțiunile existente. Rămâneți protejați în continuare de orice remediu de sănătate. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon sau Bivol pentru o mai mare protecție energetică. Culorile ce vor potența această energie de succes luna aceasta sunt: albastru, negru, alb, gri.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

În perioada aceasta, veți fi predispuși la multiple câștiguri, fiind extrem de puternică vă va aduce mai mulți bănuți. De asemenea sunteți predispuși la maxime reușite în zona de acumulare de noi cunoștințe sau chiar urmând un cu totul nou parcurs, unde trebuie să acumulați din ce în ce mai multe informații noi, veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe și Bivol, pentru a maximiza eforturile voastre și a vă proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.


Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Asupra voastră tronează o energie puternică de prosperitate. Sunteți sfătuiți să strângeți ceea ce acumulați. Este posibil să începeți cursuri noi, să practicați noi idei, care să va aducă plus de bănuți, ce va poate ajută, în ceea ce vă propuneți să faceți pentru viitorul vostru. Încercați să petreceți timp cu nativul Cal, pentru a maximiza eforturile. Luna aceasta posibil să primiți ajutor de la cine nu vă așteptați- sau cineva în secret să vă susțină pentru a începe să câștigați mai mult. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Citește continuarea pe Spectacola și află detaliile pentru celelalte zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel