Horoscop. Cum te iubește bărbatul de lângă tine în funcție de semnul zodiacal

DCMedical Team |
Data publicării:

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre cum iubesc bărbații în funcție de semnul zodiacal.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal:

Berbec - „Berbecii sunt foarte sensibili și jucăuși. Aceștia se aruncă repede, nu se supără, le trece, au nazuri. Bărbații Berbeci sunt precum niște copii, dar nu copiii aceia care au nevoie de mămică; sunt totuși independenți. Sunt niște copii cărora le place să fie independenți, dar le place să le și spui ce să facă, ca să aibă cu cine să se certe.

Gemeni - Nativii Gemeni au capacitatea de a trece de la o stare la alta, de a se adapta în funcție de situații și au nevoie să fie foarte glumeți, foarte haioși, foarte plini de energie. Un nativ Geamăn nu vrea să se plictisească. Nativul Geamăn trebuie stimulat mintal. Nu trebuie să fii cea mai deșteaptă, cea mai intelectuală, însă pune-i întrebări. Dacă vrei să te iubească bărbatul Gemeni și să te accepte, să te adore, întreabă-l foarte multe lucruri. Dă-i replică. Susține-i acest joc mental.

Rac - Un nativ Rac are mare nevoie de siguranță emoțională.  În principiu, bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin. Dacă vrei să te iubească bărbatul Rac gatește-i sau lasă-l pe el să gătească pentru că nativii Rac gătesc, sunt de casă. Și bărbatul Rac nu suportă conflictul, nu suportă să-l zgudui, nu suportă surprizele, nu suportă chestiile vulgare, urăște, deci un nativ Rac efectiv urăște femeile care sunt vulgare, când sunt prea independente, prea răutăcioase, prea agresive, prea ascuțite. 

Fecioară - Tot timpul vom avea impresia că nu ne iubesc, că nu fac gesturi, că nu sunt acolo. Nativul Fecioară este foarte calculat. Ei par foarte reci, foarte calculați, dar ei au foarte multe frici și temeri. Un nativ Fecioară se deschide mai mult decât oricare alt nativ. Se zice despre ei că sunt pretențioși, că sunt pudici, că au grijă la aspect.

Balanță  - Bărbatul Balanță efectiv urăște vulgaritatea, Bărbatul Balanță vrea tot ce e frumos, tot ce este diplomat, manierat. Un bărbat Balanță în primul rând este foarte atent la aspectul său fizic și la femeia cu care iese. Un Bărbatul Balanță se zice de el că e nehotărât, așa că ai face bine să iei tu deciziile pentru el pentru că un bărbat balanță zice: „cum vrei tu iubita”.

Toate previziunile le puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel