Horoscop pentru zodia cu Venus și Marte în semnul ei: e o perioadă foarte bună să aibă grijă de ea

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop. Nativii unei zodii se vor bucura de o perioadă bună în săptămânile care vin.

Horoscop. Nativii unei zodii se bucură se susținere din partea a două planete, Venus și Marte, spune astrologul DC News, Daniela Simulescu. 

”Venus și Marte sunt în semnul vostru. E vis! Frumos! Venus mai are o perioadă bună de stat în semnul vostru, Marte stă până-n 15 septembrie. Eu, în locul vostru, aș începe să-mi schimb look-ul, să văd cum mă îmbrac, cum mă încalț, să văd ce este vechi, să arunc și să las loc la altele. Încercați noi stiluri. E o perioadă foarte bună în care să aveți grijă de propria persoană. Cu Marte în casa întâi, e bună mișcarea. Dacă ne uităm, Jupiter se întoarce în casa a șasea, unde este și Saturn, și această alăturare o să vină cu foarte multe frustrări la locul de muncă. Când frustrările sunt foarte mari și nu știți să gestionați furia, vă veți certa cu oamenii. Așa că mai bine, cu Marte în casa întâi, faceți mișcare, vă puteți plimba pe plajă, alerga, mergeți la sală, dansați” a spus astrologul Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară, arată DC News.

Horoscop 28 iulie 2021. Pentru nativul unei zodii apar probleme în relația de cuplu; o altă zodie va avea probleme financiare. Previziuni pentru câteva zodii:

Rac

Astăzi, aveți impresia că oamenii din jurul dumneavoastră vă percep ca fiind o persoană fermecătoare și amabilă, însă nu este chiar așa. Fără doar și poate, aveți aceste calități, însă de multe ori, colegii dvs se tem de reacțiile furioase pe care le mai arătați din când în când. Astrele vă recomandă ca astăzi să lucrați puțin la asta. În dragoste, se pare că cineva se tot gândește la dumneavoastră. L-ați cam pus pe jar! 

Leu

Dacă nu vă aflați deja într-o relație, se pare că apare cineva în viața voastră. La început nu acordați multă atenție, însă, pe parcurs, lucrurile se vor lega foarte frumos. Astăzi, sunteți puși pe șotii. Starea dumneavoastră psihică nu a fost niciodată atât de bună. Simțiți nevoia de o schimbare, iar Astrele vă încurajează să o faceți. Ați cheltuit mai mult decât trebuia, iar acum nu mai aveți bani suficienți pentru a vă satisface nevoile.

Fecioară

Relațiile de prietenie vor trece prin încercări, în cursul zilei de astăzi. Trebuie să vedeți din asta un lucru bun, mai ales că aceste încercări sunt menite să vă arate cine vă sunt prieteni cu adevărat. Pe finalul zilei, veți fi copleșite de sentimente de tristețe, însă veți trece peste ele cu ajutorul familie. La locul de muncă veți avea de rezolvat câteva task-uri suplimentare.

Restul previziunilor le puteți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel