HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 OCTOMBRIE: Zodiile care câștigă în afaceri, bani și dragoste.

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiacul materialiștilor: aleg banii, nu dragostea. Foto: Pixabay
Zodiacul materialiștilor: aleg banii, nu dragostea. Foto: Pixabay

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 OCTOMBRIE: Norocul,  săptămâna aceasta, vine din cer sau dacă ți-l faci. Iată zodiile care, fie pe mâna lor, fie pe spatele dușmanilor, au de câștigat în afaceri sau dragoste. La unele, banii parcă vor pica din cer.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 OCTOMBRIE: Zodiile care câștiga bani, fac afaceri avantajoase sau au parte de dragoste sunt:   

Berbec

Oamenii născuți în zodia Berbecului, dar și cei cu ascendent în această zodie, vor vor câștiga bani săptămâna aceasta. Dacă ați avut probleme în viața familie, veți reuși să le rezolvați. Veți menține o poziție puternică la locul de muncă, iar mijlocul săptămânii poate aduce un volum de muncă excesiv. Este posibil ca studenții să obțină rezultate de bun augur. S-ar putea, de asemenea, să vi se ivească o oportunitate de a face și mai mulți bani. 

Taurul

Taurii vor obține o poziție financiară mai importantă în acest interval. S-ar putea să începeți ceva nou săptămâna aceasta, vă veți descurca mai bine cu orice vă iese în cale dacă mențineți armonia în viața de familie. Sfârșitul săptămânii poate aduce probleme de sănătate. Chiar dacă vor câștiga mai bine, Taurii și cheltuie pe măsură. Poate n-ar strica să economisiți ceva. 

Rac

Racii vor trebui avea de făcut ceva călătorii în primele 2-3 zile ale săptămânii și, de asemenea, cheltuieli ceva mai mari. Vor reuși să pun ordine în lucruri, chiar dacă în jurul lor va fi haos și dezordine. Mijlocul săptămânii va aduce câștiguri în bani. O lucrare efectuată anterior vă va aduce beneficii, așa că și economiile voastre ar putea crește. Legăturile familiale vor fi armonioase.

Balanța

Balanțele au noroc săptămâna aceasta, deci toate șansele să se trezească cu o sumă mare de bani. De asemenea, este posibil să primiți vești bune legate de munca dvs. Dacă mergi la un interviu pentru un nou loc de muncă, probabil că vei fi selectat și ți se va face o ofertă mai bună dect te așteptai. Viața de familie va rămâne plăcută și veți găsi noi mijloace de a face bani. 

Vărsător

Vărsătorilor le merge bine în dragoste și afaceri și e posibil să câștige o sumă de bani fix când nu se așteaptă. Aceasta va fi o săptămână de bun augur pentru îndrăgostiți și pentru cei cărora le place cineva. Cuplurile căsătorite se vor bucura de armonie. Oamenii de afaceri vor reuși să obțină profit neobișnuit de mare și să primească mai multe oferte profitabile. 

Pești

Peștii vor trebui să facă față suișurilor și coborâșurilor în primele zile și, ,dacă vor câștiga, o vor face pe spatele dușmanilor lor. Sunteți oameni valoroși și puteți profita de asta pentru a vă mări câștigurile. Dar vei face totul pe cont propriu, întrucât colegii nu vor putea acorda prea mult ajutor. Atenție, însă, stresul la locul de muncă vă poate îmbolnăvi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel