Horoscop. Zi excelentă pentru nativii unei zodii. Astrolog: sunteți mai curajoși

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop. Astrologul Dc News Daniela Simulescu spune că azi, 26 august, este o zi bună pentru nativii unei zodii. 

Horoscop. „E bine. E bine pentru că Mercur face trigonul cu Pluto, Mercur este în semnul vostru, Pluto este în Casa a cincea. E bine pentru că vă exprimaţi mai clar, cereţi ceea ce vă doriţi, sunteţi mai curajoşi, mai întreprinzători şi, în acelaşi timp, contează foarte mult să discutaţi cu persoanele pe care le iubiţi. Aveţi nevoie de validare astăzi şi căutaţi-o”, afirmă astrologul DC News, Daniela Simulescu, despre nativii zodiei Fecioară și cei cu ascendentul în Fecioară, arată Dc News.

Horoscop. Nativii zodiilor de foc vor fi mai emotivi. 

Berbec - Ai chef de muncă. Te implici mai serios în proiectele de la muncă. Curajul tău poate fi soluția unei probleme mai vechi.

Taur - Nu este cea mai bună zi pentru zona profesională. Astrele îți recomandă să îți consumi energia pe plan personal.

Gemeni - Este greu să ai încredere în oameni, însă nu imposibil. Și dacă vrei să ai o zi echilibrată, ar trebui să nu mai fii așa suspicios.

Rac - Te agiți prea mult și degeaba la serviciu. Nu rezolvi nimic prin a te preocupa excesiv, nu îți construiește nimeni statuie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel