Perioadă ATIPICĂ pentru o zodie la final de august. Astrolog: veți fi dezamăgit; durerea e imensă

Adisa Codruț |
Data publicării:

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că o zodie va avea parte de o perioadă atipică pentru finalul lunii august. 

Nativii unei zodii vor avea parte de dezamăgiri în zilele din august care au mai rămas. 

”Cu Venus în Casa 12, poate să fie o perioadă în care partenerul este mai absent. E nevoie de înțelegere, iertare, împăcare. Nu sunt acțiuni clare, argumentate, dar este o stare între voi și persoana iubită mai confuză. Atenție cum discutați cu persoane în care ați crezut și pe care v-ați bazat. Dintr-o dată, nu mai fac ce au zis. Veți fi dezamăgiți, iar durerea e imensă. 

Vreau să vorbim și despre zona profesională, pentru că relațiile cu șefii pot fi foarte, foarte tensionate. Mulți își vor dori să nu mai lucreze pentru nimeni. Orice gest făcut la locul de muncă o să aibă mai multă vizibilitate decât v-ați fi gândit, deci aveți grijă! Luna Plină la voi se petrece în Casa 4. Familia poate să fie un refugiu, un loc în care te poți detașa de probleme”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Scorpion și cei cu ascendent în această zodie, potrivit DC News.

A doua Lună Plină sau SuperLuna în Vărsător se apropie pe 22 august. Este cunoscută şi sub numele de Blue Moon (Luna Albastră) şi este un eveniment astronomic rar. Iată, mai jos, tot ce trebuie să ştii despre Luna Albastră. Astrologul Daniela Simulescu a explicat tot ce trebuie să știm despre Luna Albastră, ce este,, de ce se numește așa și de unde vine denumirea. Iată explicațiile ei, pe Astrosens:

”Ce este o Lună Albastră?

Mulți spun că este a doua Lună plină în aceeași lună calendaristică. Asta se întâmplă pentru că Luna orbitează Pământul la fiecare 29 de zile, deci ocazional este necesar să fie două într-o lună. Cu toate acestea, acest lucru nu este corect din punct de vedere tehnic. O Lună Albastră „reală” apare atunci când patru Luni pline apar în același sezon de trei luni. Asta se întâmplă săptămâna aceasta, precum și „opoziția” strălucitoare anuală a lui Jupiter și câteva vederi superbe ale Lunii și ale ambelor planete gigantice”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel