Horoscopul lunii noiembrie 2021 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. "Se face trecerea la 2022. Schimbare de energie la nivel individual"

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop noiembrie    Foto: pixabay
Horoscop noiembrie Foto: pixabay

Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac:

Să ştiţi că în noiembrie se face trecerea de la 2021 la 2022. Luna noiembrie este importantă din acest punct de vedere.

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Venus, pe 5 noiembrie, intră în Capricorn, de unde va şi retrograda pe data de 19 decembrie şi va sta în Capricorn până în martie anul viitor, undeva până pe 6 martie.

Mercur, pe 6 noiembrie, intră în Scorpion. Iese din Balanţă, unde a fost şi retrograd şi intră în Scorpion şi va sta până pe 24 noiembrie, când va intra în Săgetător.

Iar Soarele, pe 22 noiembrie, intră în Săgetător. Acum, la final de noiembrie, Soarele va face o conjuncţie cu Nodul Sud pe 23 noiembrie.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Berbec (şi cei cu ascendent în Berbec)

De remarcat faptul că Marte este guvernatorul tău. Cum începe luna noiembrie, este deja în Scorpion. Deci toată luna vei trăi sub această energie. Marte se simte bine în Scorpion şi în semnul tău. Doar că atunci când Marte este în semnul tău, Marte în Berbec este precum un soldat activ. Când vorbim de Marte prin Scorpion, este puţin mai retras şi mai strategic. Ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă că tu, în luna noiembrie, vei prefera să faci un pas în spate. Vei prefera să nu te mai faci atât de vizibil, să nu mai fii atât de prezent. Cât timp Marte a fost în Balanţă a trebuit să interacţionezi cu tot felul de oameni, să te ocupi de tot felul de parteneriate, de colaborări şi poate chiar de relaţia ta. Dar acum că intră Marte în Scorpion, e ca şi cum intri puţin la hibernat şi undeva din spate începi să îţi faci un oarecare bilanţ al anului acesta.

Marte în Scorpion te ajută foarte mult să te retragi, dar să îţi şi verifici resursele pe care le mai ai în acest an. Pentru că, de când am avut conjuncţia Jupiter - Saturn din decembrie 2020, sunt sigură că în viaţa ta au apărut foarte multe schimbări, foarte multe planuri dărâmate, au apărut altele... o zăpăceală. Acum, cu Marte în Scorpion ai timp să te aşezi şi să îţi verifici cămara: care îţi sunt resursele? De ce mai ai nevoie? Ca să ştii, după noiembrie, încotro să o iei. Pentru că nu vei mai avea resursele pe care le aveai de la începutul anului. E nevoie de odihnă, de puţin regenerare, e nevoie să laşi să lucreze ceea ce ai făcut până acum pentru tine şi tu să mai tragi aer în piept. 

Cu Marte în Scorpion e bine să vă ocupaţi de tot ce înseamnă credite, rate, datorii investiţii, afaceri, bani din alte resurse, moşteniri. Adică, cu Marte în această zonă te mai linişteşti, dar te lasă să te ocupi de ceva din spate, nu mai eşti atât de activ în viaţa publică, să zicem.

Cu Marte în Scorpion, pentru tine va veni o perioadă de control. Vei dori să ştii tot ce se întâmplă în jurul tău, în lumea ta şi o să încerci să ţii frâiele la toată lumea. Nu o să fie atât de uşor.

Pe plan personal, în modul general, e o lună de retragere, de hibernare, însă, în acelaşi timp, de planificare, de făcut strategii sau de făcut alte perspective, alte viziuni. Intuiţia îţi va funcţiona foarte bine, spiritul vizionar va fi acolo.

Ce mai este important pentru tine este că acest Marte în Scorpion va activa - odată cu eclipsa de pe 19 noiembrie -axa resurselor: banii tăi şi banii celorlalţi. Adică banii pe care îi obţii prin muncă proprie, ori din alte surse precum moşteniri, banii de la partener sau dobânzi etc. 

Deci este o lună în care e bine să dai un pas în spate, să lucrezi din spate, din culise. De ce te duci în culise? Că rezolvi chestiuni care nu sunt plăcute de multe ori şi vorbim mult despre bani. În afară de alte resurse, vorbim despre bani.

Luna Noiembrie este foarte importantă pentru că şi Venus va intra în Capricorn, iar Venus în Capricorn vorbeşte bani şi despre cariera ta. Partea financiară, acolo ai de făcut multe lucruri în luna noiembrie.

Atrag atenţia că Venus va intra în Capricorn unde va retrograda pe 19 decembrie şi s-ar putea ca încă din noiembrie să fie ravagii în zona parteneriatelor, mai ales cele de lungă durată. Adică cele care au un contract în spate, poate căsătorii sau afaceri. S-ar putea să treacă prin anumite teste. Cele care merită să rămână, rămân. Cele care nu merită, nu vor rămâne.

Deci, pentru voi, zona financiară şi de resurse e importantă, iar relaţional s-ar putea să simţi că apar teste în relaţiile tale.

Taur (sau cei cu ascendent în Taur)

Vorbim în primul rând de faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră în Capricorn. În primă fază, vă prieşte, vă convine, vă ajută, nu mai puteţi de dragul vostru. Venus se va apropia de o conjuncţie cu Pluto mai târziu. Ce înseamnă asta? Că veţi deveni mai radical în principiile şi valorile voastre. Veţi pune piciorul în prag şi veţi spune până aici pot, eu asta vreau, eu asta nu mai vreau. 

Dacă aveţi de încheiat un contract sau de făcut o înţelegere, o încheiere, sunteţi foarte radical.

Şi să nu uităm de faptul că Marte intră în casa a şaptea - a relațiilor -  pe toată durata lunii. Ce înseamnă asta? Ori întâlniţi parteneri care sunt foarte radicali şi nu vă lasă să vă faceţi mendrele, ori voi sunteţi cei care puneţi piciorul în prag şi impuneţi limite.

Acum cu Venus în Capricorn trebuie să aveţi şi voi grijă în zona relaţională. Pentru că Venus va retrograda la un moment dat. Mai ales pentru relaţiile la distanţă, pentru relaţiile online. Ştim că sunteţi dornici de relaţii fizice, să palpaţi, să simţiţi, dar în aceste vremuri apelăm şi la aplicaţii sau site-uri de dating. Relaţiile începute la distanţă sau online sau cele pe care le aveţi chiar şi acum, s-ar putea dă fie testate. 

În rest, pentru Tauri sau cei cu ascendentul în Taur, trecând peste conflicte care pot apărea în relaţii sau parteneriate, poate fi o lună bună din punct de vedere profesional.

Avem un moment de care îmi este teamă: Marte careu Saturn. Asta se întâmplă undeva pe 19 noiembrie, tot când avem eclipsa, dar nu e o problemă.

Profesional sunteţi destul de bine. La voi partea relaţională este destul de zguduită. Dar, profesional, dacă vreţi să mergeţi mai departe, mergeţi.

Dacă nu aţi făcut o schimbare profesională din decembrie 2020 până acum, nu mai puteţi da vina pe nimeni ci pe frica voastră, nesiguranţa voastră sau pe lipsa voastră de încredere. Pentru că Venus când va trece în casa a noua, chiar dacă se apropie de retrogradare, vă arată unde aveţi încredere şi unde nu aveţi încredere în forţele proprii. Or, când nu avem încredere, hai să nu mai dăm vina pe context sau pe alte situaţii. Da, pot exista anumite condiţionări, dr eu sunt ferm convinsă că în luna noiembrie, dacă vă doriţi, puteţi găsi o oarecare încredere, poate una la care nu v-aţi gândit niciodată.

Citește continuarea pe Astrosens și află ce le rezervă astrele celorlalte zodii pe luna noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel