Iași. A fost prins bărbatul cu COVID-19, fugit din spital. UPDATE.

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Șefa ATI a fost numită director general
Șefa ATI a fost numită director general

Un bărbat infectat cu COVID-19 a fugit dintr-un spital din Iaşi.

UPDATE: Bărbatul infectat cu coronavirus care a fugit în această după-amiază de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași a fost prins de polițiști, anunță România TV. El a ieșit pe geamul de la baie al spitalului și a plecat pe jos spre localitatea sa natală. După 12 kilometri a fost găsit de oamenii legii. Cel mai probabil urmează să fie internat sub pază.

- Știrea inițială -

"Astăzi, în jurul orei 16,00, un pacient a reuşit să fugă din spital, sărind pe geamul de la baie. Este confirmat, are 47 de ani şi nu este la prima tentativă. Prima a fost intuită de brancardieri şi nu a putut fi finalizată. Am anunţat poliţia şi prefectul. Este dificil cu persoanele care au simptome uşoare sau nu au deloc, pentru că unii nu înţeleg nici de ce sunt internaţi", a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi la Antena 3.

Aceasta a afirmat şi că a cerut sprijinul jandarmeriei la poarta spitalului, pentru că astfel de incidente să nu mai aibă loc.

Ministerul Sănătăţii confirmă cazul.

"Este vorba despre un pacient confirmat cu COVID 19. A evadat in jurul orei 16. Din primele informații se pare că pacientul este alcoolic, se află in sevraj și a fugit pe geamul de la baie. A fost anunțată Poliţia", transmite biroul de presă al Ministerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel