Ilfov: Carantină prelungită cu 7 zile pentru comuna Copăceni. Alte 4 localități ies din carantină

Dana Lascu |
Data publicării:
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov prelungește cu șapte zile carantina zonală pentru comuna Copăceni, începând de marți, de la ora 22.00, a aunțat Prefectura Ilfov.

Incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este marți de 5,45 pentru Copăceni, 5,01 pentru Dragomirești-Vale și 3,21 pentru Cornetu, a anunțat Prefectura Ilfov. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis să prelungească cu șapte zile carantina zonală pentru comuna Copăceni. Copăceni era deja în carantină din 6 aprilie (pentru 14 zile).

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat o hotărâre privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dragomirești-Vale, cu satele aparținătoare Dragomirești-Vale, Dragomirești-Deal și Zurbaua, începând de marți, de la ora 22,00.

Totodată, în urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Cornetu, înaintată de către DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinării pentru Cornetu, începând de marți, ora 22,00, a mai informat Prefectura Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel