Ilfov: Carantină prelungită cu 7 zile pentru comuna Copăceni. Alte 4 localități ies din carantină

Dana Lascu / 20 apr 2021 / 22:13
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov prelungește cu șapte zile carantina zonală pentru comuna Copăceni, începând de marți, de la ora 22.00, a aunțat Prefectura Ilfov.

Incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este marți de 5,45 pentru Copăceni, 5,01 pentru Dragomirești-Vale și 3,21 pentru Cornetu, a anunțat Prefectura Ilfov. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis să prelungească cu șapte zile carantina zonală pentru comuna Copăceni. Copăceni era deja în carantină din 6 aprilie (pentru 14 zile).

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat o hotărâre privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dragomirești-Vale, cu satele aparținătoare Dragomirești-Vale, Dragomirești-Deal și Zurbaua, începând de marți, de la ora 22,00.

Totodată, în urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Cornetu, înaintată de către DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinării pentru Cornetu, începând de marți, ora 22,00, a mai informat Prefectura Ilfov.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy