Imagini șocante filmate pe ascuns într-un spital din Wuhan: saci cu cadavre pentru incinerare

Angela Sabău |
Data publicării:

Un bărbat a fost arestat după ce a filmat pe ascuns imagini dintr-un spital din Wuhan. Secvențele șocante arată adevărata amploare a focarului.

În imaginile filmate în secret la o unitate medicală din Wuhan se văd pungi în care pare că ar fi cadavre, care sunt înghwsuite într-o mașină. Cel ce filmează arată că ar fi opt saci. Apooi imaginile se mută în interiorul spitalului, unde „sunt atât de multe cadavre”, spune cameramanul. De asemenea, se vede în imagini cum medicii tocmai declară decesul unei persoane. 

Medicii în costume de protecție pot fi văzuți disperați să salveze nenumăratele victime alecoronavirusului. La un moment dat, se poate observa pronunțarea decesului unei victime a coronavirus culcată fără viață pe un pat, conform Daily Star.

Bărbatul care a înregistrat imaginile a fost arestat, însă oimaginile au făcut deja înconjurul lumii.

Puteți vedea situația șocantă de la Wuhan pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel