Îndemn la vaccinare anti-COVID. Dr Amin Zahra: soluția este una singură

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccinare contra COVID. Foto: Pixabay
Vaccinare contra COVID. Foto: Pixabay

Medicul Amin Zahra din Timișoara lansează un îndemn la vaccinarea împotriva infecței COVID.

“Te-ai săturat să porți masca sub bărbie și nu mai suporți restricțiile?”, așa începe postarea, de pe rețelele sociale, medicului Amin Zahra din Timișoara, în care acesta îndeamnă românii să se vaccineze.

”Te-ai săturat să te cerți cu iubita și vrei să o scoți la cinema sau teatru? Te-ai saturat să lucrezi de acasă și vrei să stai în trafic cu orele?

Sau poate vrei să poți pleca în Dubai de trei ori pe lună, fără să mai stai în izolare? Simți că o iei razna cu copiii în casă, și vrei să-i duci la școală?

Te-ai săturat de mâncarea de acasă și vrei să mergi la restaurante la orice oră, chiar și la o shaworma la 4 dimineața? Vrei să ai acces la toate festivalurile, care vin la pachet cu niște mici și bere?Îți este dor să faci 15 poze și story în fiecare zi de la sală?

Te-ai săturat de Netflix și vrei nopți albe pe la Nuba, Loft, Epic?Simți că investești degeaba la stomatolog și la estetician și nu mai vrei să porți mască? Sau poate că după 10 ani de relație vrei să-ți faci nunta mult visată cu 800 de invitați! Atunci soluția este una singură și se numește, VACCINUL!

P.S. Poate vă vine să râdeți, dar eu deja încep să-mi pierd speranța în mai bine, după ce am văzut o știre unde 200 de oameni din 800 au râs la informația că avem cel mai mare număr de decese de Covid de la începutul pandemiei și că locurile libere la vaccinare sunt mai multe decât numărul persoanelor de pe listele de așteptare”, mai scrie medicul pe Facebook.

Marți, 23 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.766.987 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.116 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.653.179depacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.736 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 49 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 55.386 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 22.11.2021 (10:00) – 23.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 273 de decese (121 bărbați și 152 femei), din care 30 anterioare intervalului de referință,ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Covasna, Caraș Severin, Constanța, Dolj, Dâmbovița, Giurgiu, Galați, Harghita, Iași, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Maramureș, Mureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Hunedoara, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel