Informația momentului despre Toni Grecu. S-a întâmplat miracolul: “Pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă”

Toni Grecu, 61 de ani, unul dintre fondatorii grupului Divertis, a dus o luptă grea cu coronavirusul și a fost martor la tragedia de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.

Luni, 8 februarie, Toni Grecu a fost externat. Actorul a făcut primele declarații. 

"Nu a fost niciun moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI. După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată!", a declarat Toni Grecu, pentru playtech.ro.

Actorul se afla internat la Matei Balș când a izbucnit incendiul în care au murit 15 persoane. Toni Grecu a reușit să iasă din salon târându-se până la Salvarea din curtea spitalului. Peste 100 de persoane au fost evacuate la momentul respectiv.

Toni Grecu a fost mutat mai întâi la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, apoi la Monza Metropolitan Hospital.

După ce s-a vindecat de coronavirus, la externare, actorul a ținut să mulțumească cadrelor medicale care au avut grijă de el. 

"Vreau să mulţumesc corpului medical din toate cele trei spitale prin care am trecut. Am fost impecabil tratat.

După cum trebuie să le mulţumesc tuturor celor, printre accesele mele de tuse şi frisoane, m-au făcut să râd, să văd partea frumoasă a paharului. Şi asta a venit nu doar din partea medicilor sau asistentelor, ci şi a colegilor de salon sau a prietenilor care au ţinut aproape. Tuturor, le mulţumesc. Am vorbit despre partea de comedie ce a însoţit totuşi tragedia asta. Şi nu mă refer la boala în sine.

Mă refer la ceea ce am văzut şi am trăit în spital, la oamenii cu care am intrat în contact, la lucrurile frumoase şi la cele urâte sau dramatice cu care am intrat, cu sau fără voia mea, în contact. Nu ştiu dacă am să scriu vreodată vreun scheci despre perioada asta de viaţă sau despre COVID-19, dar dacă am s-o fac voi încerca să nu uit nimic din toate cele trăite!”, a spus Toni Grecu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel