Infrastrucutura în Sănătate, printre investițiile prioritare în Sălaj

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Mai multe investiții vor fi realizate în infrastructura de sănătate din județul Sălaj, în cursul acestui an. Cea mai importantă investiție vizează Spitalul Județean din Zalău.

Continuarea unor proiecte și a unor investiţii de peste 145.000.000 lei vizând, în principal, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, se numără printre priorităţile din 2020 ale Consiliului Judeţean Sălaj.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute joi, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, a prezentat principalele aspecte ale anului 2020 în materie de investiţii.
Potrivit datelor prezentate, în ceea ce priveşte infrastructura de sănătate sunt şapte proiecte în derulare, în diverse faze, cu o valoare de peste 145.000.000 lei, având resursa financiară asigurată din fonduri europene, bugetul judeţului şi buget naţional, arată agerpres.ro.

Aceste proiecte vizează extinderea, modernizarea şi dotare UPU-SMURD din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, extinderea şi dotarea cu aparatură medicală a ambulatoriului integrat de specialitate al spitalului, amenajarea unei parcări şi a unui spaţiu agrement în zona spitalului, extinderea ambulatoriului spitalizare de zi şi blocului operator de la aceste spital şi reabilitare, modernizarea, extinderea şi dotare secţie de psihiatrie şi a celei de Boli infecţioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel