Inițiativa inedită a primarului din Ciugud: campania ”Vaccinare la poarta ta!”

Florina Pop / 05 mai 2021 / 12:38
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

Primarul comunei Ciugud, Alba, a inițiat o campanie inedită prin care îi ajută pe localnici să se vaccineze împotriva COVID: echipe mobile îi imunizează acasă. 

”Vaccinare la poarta ta!” este numele unei campanii inedite inițiate de primarul Gheorghe Damian din comuna Ciugud, Alba. Localnicii care au peste 18 ani se pot programa, până pe 12 mai, online, telefonic sau prin SMS. Ei sunt rugați să anunțe în ce zi din 13, 14 sau 15 sunt disponibili pentru vaccinare. 

Mesajul Primăria comunei Ciugud:

”Dragii noștri, Primăria Comunei Ciugud lansează campania „Vaccinare la poarta ta!”, inițiativă ce are ca scop sprijinirea persoanelor care doresc să se vaccineze. Astfel, orice persoană, cu vârsta de peste 18 ani, poate să se programeze on-line, telefonic sau prin sms pentru a fi imunizată. În perioada 14 – 16 mai 2021, echipe medicale mobile vor veni în fiecare sat al comunei pentru acțiunea de vaccinare.

Cum poți să te programezi? On-line, printr-un e-mail trimis la office@primariaciugud.ro.

Telefonic sau printr-un sms trimis la numărul de telefon 0786 571 042 (Sorin Poparadu).

Prin medicii de familie din Comuna Ciugud: 0765/049660 – pacienții care sunt în lista doamnei dr. Ileana Popescu0762/372422 – pacienții care sunt în lista doamnei dr. Cerasela Săndoiu.

Nu uita să îți specifici vârsta, numărul de telefon și ziua în care ești disponibil pentru vaccinare (vineri - 14 mai, sâmbătă- 15 mai și duminică – 16 mai)!!!

PROGRAMĂRILE POT FI FĂCUTE PÂNĂ ÎN DATA DE 12 MAI 2021! Informații oficiale despre campania de vaccinare pot fi obținute și de pe site-ul Primăriei Ciugud: https://www.primariaciugud.ro/.../vaccin-cu-informatii...Vă mulțumim!”.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy