Inițiativa inedită a primarului din Ciugud: campania ”Vaccinare la poarta ta!”

Florina Pop |
Data publicării:
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

Primarul comunei Ciugud, Alba, a inițiat o campanie inedită prin care îi ajută pe localnici să se vaccineze împotriva COVID: echipe mobile îi imunizează acasă. 

”Vaccinare la poarta ta!” este numele unei campanii inedite inițiate de primarul Gheorghe Damian din comuna Ciugud, Alba. Localnicii care au peste 18 ani se pot programa, până pe 12 mai, online, telefonic sau prin SMS. Ei sunt rugați să anunțe în ce zi din 13, 14 sau 15 sunt disponibili pentru vaccinare. 

Mesajul Primăria comunei Ciugud:

”Dragii noștri, Primăria Comunei Ciugud lansează campania „Vaccinare la poarta ta!”, inițiativă ce are ca scop sprijinirea persoanelor care doresc să se vaccineze. Astfel, orice persoană, cu vârsta de peste 18 ani, poate să se programeze on-line, telefonic sau prin sms pentru a fi imunizată. În perioada 14 – 16 mai 2021, echipe medicale mobile vor veni în fiecare sat al comunei pentru acțiunea de vaccinare.

Cum poți să te programezi? On-line, printr-un e-mail trimis la [email protected].

Telefonic sau printr-un sms trimis la numărul de telefon 0786 571 042 (Sorin Poparadu).

Prin medicii de familie din Comuna Ciugud: 0765/049660 – pacienții care sunt în lista doamnei dr. Ileana Popescu0762/372422 – pacienții care sunt în lista doamnei dr. Cerasela Săndoiu.

Nu uita să îți specifici vârsta, numărul de telefon și ziua în care ești disponibil pentru vaccinare (vineri - 14 mai, sâmbătă- 15 mai și duminică – 16 mai)!!!

PROGRAMĂRILE POT FI FĂCUTE PÂNĂ ÎN DATA DE 12 MAI 2021! Informații oficiale despre campania de vaccinare pot fi obținute și de pe site-ul Primăriei Ciugud: https://www.primariaciugud.ro/.../vaccin-cu-informatii...Vă mulțumim!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel