Internările în spitalul COVID Ana Aslan, OPRITE! MApN, explicaţii de ultimă oră

Foto: SUUMC Facebook
Foto: SUUMC Facebook

Spitalul COVID Ana Aslan, din Capitală, a oprit internările. Colonelul Constantin Spînu, din cadrul MApN, a explicat care sunt motivele, dar şi când vor fi reluate internările.

Din primele informaţii, se pare că în spitalul de campanie Ana Aslan corturile vor fi strânse, iar pacienţii vor fi mutaţi ulterior în containere. Totul din cauza ploilor din ultimele săptămâni, care au deteriorat corturile montate iniţial. 

Colonelul Constantin Spînu, şeful Direcţiei de Relaţii Publice MApN, a explicat că, de fapt, spitalul funcţionează în continuare cu secţia ATI. Se reconfigurează camera de cazare pentru pacienţii cu forme uşoare şi medii. Citește mai multe pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel