Irina Margareta Nistor a trecut prin chinul COVID-19: „M-a durut tot corpul”

Dana Lascu |
Data publicării:
Irina Margareta Nistor. Foto: Pixabay
Irina Margareta Nistor. Foto: Pixabay

Cel mai cunoscut critic de film din România, Irina Margareta Nistor, a povestit că a avut noroc cu prietenii săi care i-au ușurat cât de mult s-a putut chinul prin care a trecut când s-a îmbolnăvit de COVID-19. 

„Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine” când a avut  COVID-19, a explicat criticul de film Irina Margatea Nistor. 

„M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță. Știi că acum nefiind pre amulți doctori, vin rezidenții. Și era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez. M-a durut tot corpul.

M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize. Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge.

Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a povestit Irina Margareta Nistor, la „Marius Tucă Show”, la alephnews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel