Jennifer Aniston refuză să se întâlnească cu prietenii care nu sunt vaccinați contra COVID-19

Dana Lascu |
Data publicării:
Jennifer Aniston. Foto: Print screen Youtube
Jennifer Aniston. Foto: Print screen Youtube

Celebra actrița americană Jennifer Aniston a anunțat recent că a luat decizia de a nu se mai întâlni cu prietenii ei care refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus și a COVID-19.

La începutul acestei săptămâni, vedeta americană Jennifer Aniston, una dintre protagonistele celebrului serial TV „Friends”, a dezvăluit că a pierdut câteva persoane din gașca (ei) aproapiată, care au decis să nu se vaccineze împotriva COVID-19.

Unii dintre admiratorii ei de pe Instagram au întrebat-o de ce este atât de îngrijorată, pentru că actrița este deja vaccinată împotriva noului coronavirus.

„Pentru că, dacă ai contractat noua variantă a virusului, poți să mi-o transmiți și mie. Eu pot să fac o formă ușoară a bolii, dar nu voi fi spitalizată și nici nu voi muri din această cauză. Însă pot s-o transmit cuiva care nu s-a vaccinat și a cărui sănătate este compromisă (sau care are o boală preexistentă) - și astfel aș putea să le periclitez viața”, a replicat Jennifer Aniston, conform BBC.

Actrița a distribuit aceste declarații în secțiunea Stories a contului ei de Instagram, ce permite utilizatorilor să publice fotografii, videoclipuri și mesaje, care pot fi văzute doar pentru 24 de ore.

De asemenea, într-un interviu acordat pentru InStyle și publicat marți, Jennifer Aniston a declarat: „Există în continuare un număr mare de oameni care se declară împotriva vaccinurilor sau care pur și simplu nu țin cont de adevărurile factuale. E cu adevărat păcat”.

„Tocmai am pierdut câteva persoane din grupul meu cu care ă întâlnesc săptămânal care au refuzat să se vaccineze sau care nu au vrut să spună (dacă s-au vaccinat sau nu, n.r.) și asta este regretabil. Cred că este obligația ta morala și profesională să informezi oamenii în legătură cu acest lucru, pentru că nu suntem cu toții informați în legătură cu statutul tău vaccinal sau testați anti-COVID-19 în fiecare zi”, a adăugat vedeta americană.

„E o chestiune complicată, deoarece toți oamenii au dreptul la o opinie - dar multe dintre opinii nu se bazează pe nimic altceva decât pe frică sau pe propagandă”, a mai spus ea.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume și a devenit celebră datorită serialului TV „Friends”, în care a interpretat personajul Rachel este faimoasă și pentru că a fost căsătorită cu  Bradd Pitt, care a părăsit-o însă pentru că s-a îndrăgostit de Angelina Jolie. 

La începutul acestui an, actorii principali din distribuția serialui Friends s-au reunit pe micile ecrane pentru prima dată după o pauză de 17 ani.

Jennifer Aniston a stabilit un record de popularitate pe Instagram (care a fost doborât între timp) atunci când s-a înscris pe această rețea de socializare în 2019. Contul ei de Instagram este urmărit în prezent de 37 de milioane de admiratori („followers”).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel