Kate Middleton, dintr-o dietă în alta și mare mâncătoare de picant. Cum ar putea asta să-i afecteze stomacul și digestia

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
kate middleton - FOTO: Captură YouTube@The Royal Family Channel
kate middleton - FOTO: Captură YouTube@The Royal Family Channel

Kate Middleton este, fără îndoială, cunoscută pentru dieta sa sănătoasă zilnică. Soția Prințului William a rămas relativ discretă în ceea ce privește dieta și rutina sa de exerciții fizice de la debutul său în lumina reflectoarelor regale.

Kate Middleton are o siluetă de invidiat la cei 42 de ani. Prințesa de Wales este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și dragostea ei pentru sport. Din ceea ce se știe despre dieta zilnică a familiei Wales, le place să mănânce o varietate de mese nutritive și gustoase.

Kate Middleton este cea care pregătește mesele pentru cei trei copii ai familiei, pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Ce mănâncă Kate Middleton la micul dejun

Se știe că Prințesa este mare fană a smoothie-urilor la micul dejun. Prințesa amestecă kale, spirulină (un tip de algă), matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată romano, coriandru și afine pentru o băutură sănătoasă dimineața. 

Kate pare să aprecieze și o porție de fulgi de ovăz la micul dejun, potrivit Hello.

Ce mănâncă Kate Middleton la prânz

Prințesa nu este vegetariană, dar apropiații au dezvăluit că îi place în principal să consume mâncăruri fără carne la prânz. În timpul turneului regal al Indiei al lui William și Kate, bucătarul Raghu Deora, însărcinat cu pregătirea mâncărurilor pentru cuplul regal în timpul șederii lor la Taj Mahal Palace, a dezvăluit că le-a servit kebaburi de legume și curry de linte.

Alte preferate ale lui Kate par să fie salatele de pepene roșu, tabbouleh, ceviche și gazpacho.

Kate Middleton - FOTO: Captură YouTube@Evening Standard

Ce mănâncă Kate Middleton la cină

Prințesa mănâncă mese asemănătoare cu ceea ce consumă oamenii de rând, și anume fripturi, paste și curry. Când era însărcinată în șapte luni cu Prințul George, Prințesa Kate a savurat o mâncare de legume pregătită de cuplul indian Chan Shingadia și soțul ei Hash.

Friptura de pui este o altă masă populară în rândul familiei regale. Pastele sunt și ele preferate în casa Cambridge. 

Gustările preferate de Kate Middleton

Se știe că Prințesa preferă gustări sănătoase în cazul în care îi este foame între mese, cum ar fi fructe și legume crude precum goji. Prințesa Kate adoră și un mic răsfăț și a fost văzută bucurându-se de popcorn în trecut.

În timpul turneului regal în Canada și SUA în 2014, Prințul William și Kate au participat la un meci de baschet în New York, unde au fost surprinși savurând împreună o găleată de popcorn.

Ce desert preferă Kate Middleton

Prințesa Kate se bucură din când în când de o gustare dulce, la fel ca noi toți. Desertul preferat al Prințesei este budinca lipicioasă de caramel.

Prințesa Kate a recunoscut anterior că îi place mâncarea picantă - deși a dezvăluit înaintea turneului regal în India cu Prințul William că, spre deosebire de ea, soțul ei "se luptă" cu preparatele condimentate.

Înainte de a se căsători cu Prințul William, Kate Middleton a ținut o dietă cu multe proteine și puțini carbohidrați.


Kate Middleton - FOTO: Captură YouTube@ITV News

Ulterior, Kate Middleton și-a schimbat preferințele culinare. Astfel, după ce a născut-o pe Prințesa Charlotte, al doilea copil al său, Kate a preferat o alimentație bazată pe fructe și legume. Ea consumă cu mare plăcere salate, lapte de migdale, tabbouleh.

Mai mult, surse ale Casei Regale au declarat că, având în vedere că pe durata celor trei sarcini ale ei, Kate a avut hyperemesis gravidarum (sarcini toxice, cu grețuri însoțite de vărsături frecvente), a întâmpinat probleme în a se menține la o greutate acceptabilă și slăbea întruna. De atunci a ales o dietă din care n-au lipsit avocado, fructe de pădure și fulgi de ovăz.

Cum ar putea mâncarea picantă să îi afecteze stomacul

În cazul persoanelor cu ulcer, alimentele condimentate le agravează simptomele. Alimentele picante pot, de asemenea, să irite unele infecții ale tractului urina. Alimentele picante conțin substanțe chimice numite capsaicine, care pot irita mucoasa stomacului. Acest lucru poate duce la senzații de arsură sau disconfort în zona stomacului, potrivit Healthline.

Alimentele picante pot relaxa sfincterul esofagian inferior, facilitând refluxul acid din stomac în esofag. Acest lucru poate provoca arsuri la stomac și alte simptome asociate refluxului.

Cum ar putea fi afectată Kate Middleton de schimbarea de la o dietă la alta

Schimbarea de la o dietă la alta poate afecta organismul în diferite moduri, iar aceste efecte pot varia în funcție de tipul de dietă, de cantitatea de schimbare și de organismul individual.

Starea de sănătate a microbiomului este influențată de dieta adoptată, iar compoziția microbiomului afectează riscul de manifestare a unor afecțiuni medicale.

Rezultatele au arătat că anumite microorganisme intestinale sunt asociate cu anumite nutriențe, alimente, grupuri de alimente și compoziția generală a dietei. Afecțiuni precum boala cardiacă, diabetul de tip 2, obezitatea și inflamația generală par să fie cel mai mult afectate de schimbările induse de dieta asupra microbiomului.

Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona abdomenului. Nici medicii și nici oficialii Casei Regale nu au oferit informații despre diagnostic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel