Laszlo Attila despre rujeolă: Cele mai multe cazuri le avem în județul Suceava

Florina Pop / 07 apr 2020 / 13:58
EXCLUSIV
Vaccin   FOTO: pixabay
Vaccin FOTO: pixabay

Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, a vorbit, în cadrul dezbaterii „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", despre cazurile de rujeolă dintr-un județ foarte afectat de COVID-19.

Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, a declarat la dezbaterea online „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile”, organizată de trustul de presă DC Media Group, că a observat o situație îngrijorătoare într-un județ foarte afectat de COVID-19.

”M-am uitat pe rapoartele săptămânale privind situaţia rujeolei, gripei, bolilor respiratorii acute de la noi din ţară. Am constatat cu stupoare că, în continuare, avem cazuri noi de rujeolă, dar surpriza cea mare a fost că, dacă ne uităm pe raportul de săptămâna trecută, cele mai multe cazuri le avem în judeţul Suceava, cu vreo 35 de cazuri noi şi există această suprapunere cu infecţiile COVID”, a sesizat Laszlo Attila.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy