Legenda TV Larry King, spitalizat din cauza COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Larry King. Foto: Facebook / pagina personală
Larry King. Foto: Facebook / pagina personală

Cunoscutul jurnalist american Larry King a fost infectat cu coronavirus și a făcut COVID-19

Faimosul jurnalist Larry King, care are 87 de ani și care a făcut COVID-19, este internat de peste o săptămână la Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles, a anunţat sâmbătă CNN, canalul de televiziune american unde jurnalistul a lucrat timp de 25 de ani, citând surse apropiate familiei.

Jurnalistul suferă de diabet de tip 2 şi a avut numeroase alte probleme medicale, în special mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă.

El este una din figurile cele mai marcante ale istoriei televiziunii americane, cunoscut pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele şi ochelarii săi cu rame mari.

Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea „Larry King Live”, unde a luat interviuri tuturor preşedinţilor americani cu începere din 1974 şi unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau preşedintele rus, Vladimir Putin, precum şi unor vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.

Larry King a părăsit CNN în 2010, iar din 2021 și-a lansat emisiunea „Larry King Now” pe ORA TV, un canal pe internet plătit, fiind unul din fondatorii acestuia.
În prezent, este în proces de divorţ cu a şaptea soţie, Shawn King, cu 26 de ani mai tânără decât el.

În vară, el a trecut printr-o o dublă tragedie, când doi dintre copiii săi au decedat. Fiul său Andy a murit în urma unui atac de cord la 65 de ani, iar fiica sa Chaia de cancer la 51 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel