Lucian Negreanu, despre bolile digestive și kitul de vacanță, la DC Medical și DC News

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Lucian Negreanu este invitatul zilei la interviurile DC Medical.

Prof. dr. Lucian Negreanu, de la Spitalul Universitar de Urgență din București, clinica de gastroenterologie, ne va vorbi despre bolile de sezon, bolile des întâlnite în vacanțe, adică bolile digestive și despre kitul medical pe care ar trebui să-l avem cu noi, oriunde am pleca în vacanță. 

Medicul primar de medicină internă și gastroenterologie susține că "se poartă vacanțele exotice" așa că ar bine să ne interesăm înainte de a pleca în vacanță înclusiv despre vaccinurile pe care trebuie să le facem pentru anumite zone.

Despre toate acestea, despre ce apă ar trebui să bem, dar și multe altele, aflați în interviul DC Medical și DC News. 

Emisiunea va fi difuzată marți, 12 iunie, la ora 18:00, pe canalul de Youtube DC Medical și DC News și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel