Luna Nouă în Scorpion. Ce aduce pentru fiecare zodie?

Angela Sabău |
Data publicării:
Eclipsa, Lună
Eclipsa, Lună

Sezonul Scorpionului este în plină desfășurare, iar 'vălul' care separă fizicul de spiritual este mai subțire. Pe măsură ce pășim în penultima lună a anului, energia eterică, magică a semnului de apă fix va atinge un nivel maxim. Aceasta te cheamă să intri în contact cu partea întunecată a vieții pentru a-ţi recunoaște și a celebra adevărul tău interior. Luna Nouă în Scorpion are loc pe 4 noiembrie. Deși capriciul feeric al Halloween-ului va fi trecut, acest eveniment lunar va aduce multe surprize neaşteptate.
Luna Nouă în Scorpion - o oportunitate pentru a-ţi asculta intuiţia

Luna Nouă ne oferă, în general, șansa de a obține claritate în jurul unui nou capitol pe care doreşti să-l scrii în următoarele două săptămâni (până la următoarea Lună Plină).

Odată cu Luna Nouă în Scorpion - un semn magnetic, profund emoțional și dotat din punct de vedere spiritual - te vei simți și mai conectat la intuiția ta și este posibil să-ţi dorești să înoți în sentimente puternice și complexe.

Apropierea de o eclipsă și opoziția față de Uranus provoacă schimbări majore.

Această Lună Nouă s-ar putea simți mai intensă și mai schimbătoare, deoarece se încadrează în aceeași lună și cu doar două săptămâni înaintea unei eclipse de Lună în semnul opus, în Taur. Eclipsele aduc schimbări majore și bruște, iar această Lună Nouă servește ca o previzualizare a acelei energii.

Principalul aspect pe care îl face este o opoziție cu Uranus, planeta schimbării și a rebeliunii, în Taur, care poate stârni anxietatea și dorința de a ne elibera de orice nu ne mai servește. Aşteaptă-te la neașteptat și la un ghiont care să te miște într-o direcție cu totul nouă, mai ales când vine vorba de câștigarea de bani, resurse comune și intimitate, deoarece acestea sunt domeniile vieții pe care Taurul și Scorpionul le conduc.

Și, deși schimbarea este adesea descurajantă, orice neliniște sau nervozitate pe care o experimentezi în jurul acestei Luni Noi ar trebui să îţi pară destul de familiară. La urma urmei, 2021 a fost marcat de un careu în curs de schimbare între Saturn, planeta limitărilor și granițelor, și Uranus, așa că este perfect logic că atât de multe evenimente lunare - de fapt, ultimele trei Luni Noi din octombrie, septembrie și august — au servit pentru a sublinia această temă. Până acum, s-ar putea să fii sătul că ți se spună să te pregătești pentru destabilizare, dar ar trebui să fii și destul de flexibil ori de câte ori se întâmplă.

Mercur și Venus netezesc marginile aspre ale acestei Luni electrizante.

Deși opoziția Lunii Noi în Scorpion față de Uranus ar putea aduce șocuri – în bine sau în rău – un sextil dulce și prietenos între Mercur în Balanță și Venus în Săgetător apare, de asemenea, în perioada cu Lună Nouă, poate face lucrurile mai uşor de suportat. Conectarea cu cei mai apropiaţi și dragi devine mai naturală, iar conversațiile sincere, directe și nefiltrate te-ar putea face să te simți sprijinit în timp ce navighezi în orice răsturnări de situaţie care apar acum.

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Odată cu Luna Nouă care pică în cea de-a opta ta casă, cea a intimității sexuale și a resurselor comune, îţi vei da seama de ce ai nevoie și vei vedea ce schimbări mai trebuie să faci pentru a te simți mai confortabil în timp ce împarți un cont bancar sau patul.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă pentru tine, cea a parteneriatului. Așa că acest moment este despre a lua pulsul reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, fie că sunt romantice, platonice sau profesionale.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării, așa că este o oportunitate dulce de a intra în contact cu intuiția ta în legătură cu ceea ce ai nevoie zilnic pentru a te simți mai echilibrat și mai vital.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Căzând în cea de-a cincea casă a romantismului, această Lună Nouă ar putea marca un nou capitol interesant în viața ta amoroasă. Nu fi surprins dacă te miști într-o nouă direcție palpitantă cu partenerul sau cu persoana de care îţi place.

Citește mai departe pe Astrosens și află ce aduce Luna Nouă pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel