Lună Plină în Săgetător, 26 mai 2021, afectată de Neptun. HOROSCOP pentru ZODII: Mercur retrograd de o să măture cu noi pe jos

DCMedical Team |
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrologul DC News
Daniela Simulescu, astrologul DC News

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii. Cum ne influențează Luna Plină în Săgetător.

"Când vorbim de o Lună Plină în Săgetător, abordăm mai multe subiecte. Ne place să ne dăm importanţi, ne interesează ce e în curtea celorlalți, că la noi în curte totul e minunat. Pentru că este o Lună Plină pe axa Săgetător - Gemeni, întotdeauna vorbim despre gânduri, despre idee, despre abstract şi sinteză. Toate lucrurile astea se întrepătrund. Este o Lună Plină afectată de Neptun.

"Trebuie să ai mare grijă"

Astăzi, ţi-aş recomanda să ai grijă pe cine minţi şi cum minţi. Trebuie să ai mare grijă să nu crezi ce ţi se spune şi nici tu să nu îi păcăleşti pe cei din jur. Mai uşor! Mai ales Gemenii, Săgetătorii. Urmează un Mercur retrograd de o să măture cu noi pe jos. Grijă, astăzi, ce faci, cum faci, cu cine vorbeşti. Şi pe plan profesional şi personal. De obicei, pe Lună Plină, se întâmplă şi evenimente.

Sunt două energii opuse, în luptă. Te invit să ai mare grijă, să fii atent la ce se întâmplă în următoarele două săptămâni, ce oameni cunoşti, ce oameni dispar, ce situaţii se întâmplă, ce evenimente sunt prin zona asta. Nu este nimic întâmplător.  (...) Să avem grijă la așteptări. Uneori, realitatea din capul nostru nu este aceeași cu cea din viața reala", spune Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Pe fiecare dintre noi ne afectează această Lună Plină. Iată ce se va întâmpla în viața a patru zodii:

Berbec

Vei spune multe şi nevrute. Ori sunt discuţii legate de o călătorie, de studiu sau de expunere în familie, la locul de muncă. Tot ce zici şi ce faci astăzi ar putea afla mult mai mulţi oameni. Evită bârfa pe cât se poate.

Gemeni

Apar discuţii despre cine are dreptate şi cine nu are dreptate într-o relaţie. Trebuie să aduceţi argumente palpabile, concrete. Mulţi dintre voi veţi vrea să vă despărţiţi. Mai bine nu. Vedeţi ce se întâmplă acolo. 

Scorpion

Astăzi, faceţi nişte cheltuieli. Aveţi bani puşi de o parte, vă bazaţi pe nişte resurse. Vă veţi simţi cu conturile mai goale. Va fi o neplăcere. Vă gândiţi cum să faceţi următorii banii, de unde să îi strângeţi.

Săgetător

Astăzi, lăsați ce spune lumea despre voi. Gândiţi-vă cine sunteţi voi, acasă, cu familia, la întâlniri, la şcoală, la serviciu. Astăzi, ar fi bine să vă conturaţi puţin. Dacă nu, veţi observa că oameni din jurul vostru vă tratează aşa ca pe niște... oameni.

Află detalii pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel